Milyen kérdések vannak, amiket tudnátok ajánlani a Felelsz vagy mersz játékhoz?
Figyelt kérdés
14-15éves kategóriában. Balatonon, sportpályán, erdőben és házban lenne a helyszín. Feleléshez és meréshez is kérnék ötleteket. Jöhetnek bevállalósabbak is. Alkohol, cigi, drog kizárva.2017. júl. 13. 18:17
11/30 A kérdező kommentje:
este 10utan nem lehetunk kint.
inkabb nappalra kene.
bar ezek is jok.
2017. júl. 14. 15:22
12/30 anonim válasza:
Ugye továbbra is kérdés, hogy a játék este 10 után is folytatható-e, bent a házban (bungalóban? szobában?).
13/30 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Fiúk és lányok külön házban leszünk.
2017. júl. 14. 17:19
14/30 anonim válasza:
Akkor mondjak olyanokat is, amik kifejezetten 10 után lesznek, ha csak lányokkal folytatjátok?
15/30 A kérdező kommentje:
mondj. barmit elfogadok
2017. júl. 15. 18:59
16/30 anonim válasza:
Hát, ha a fiúk már elmentek, NA AKKOR jöhetnek a felelések is....
17/30 A kérdező kommentje:
mégpedig? ötletek?
2017. júl. 16. 15:37
18/30 anonim válasza:
1Menjen oda egy idegenhez tanárhoz
1a és csináljon egy szelfit
1b és üljön le elé és nézzen és de ez inkább tanároknál
2 Valljon szerelmet
3 menjen bele a balatonba(ha közel lesztek hozzá(
4 :D menjen ki az erdőbe és idézzen slandermant, ha bevállalós csak akkor menjen egyedül de ez estére jobb lehet , kicsit lázadtok és kimentek:D
Tudom ezek inkább merések, és nem olyan jók de hát leírtam ;)
19/30 A kérdező kommentje:
nem rosszak ezek sem, koszonom a valaszt.
johetnek meg otletek.
2017. júl. 16. 19:03
20/30 anonim válasza:
Tudom nem ez volt a kérdés de ha meguntátok akkor tudtok szellemet idézni :D vagy ha a barátaitok a szomszéd szobában vannak akkor.kopogással kommunikálhattok :DD mesèlhettek történeteket is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!