Tudnátok hasonló oldalakat ajánlani mint ez a gyakori kérdések? Sajnos ezen az oldalon már alig vannak néhányan és leginkább csak tizenéves unatkozó gyerekek írogatják ki a hülye kérdésüket
Figyelt kérdés
2012. nov. 3. 18:47
1/14 anonim válasza:
Jogos a kérdés. Másik oldalt szeretnék én is.
Mindig ugyanazok a kérdések..Ha nem a kérdezőnek adunk igazat, lepontoznak.
Naívságomban meg még arra sem jövök rá, ha kamu a kérdés.
2/14 anonim válasza:
Moderátorok már kezelésbe vehetnék ezt az oldalt. Fel kéne újítani.
3/14 anonim válasza:
Ajánlottak itt egy oldalt privibe: tudjatok.hu
Szerintem jó sz@r designra, de akinek tetszik lógjon ott.
4/14 anonim válasza:
Jók a válaszok! :D
De mi van,ha egyik felsorolt kategóriába sem tartozom bele? :)
5/14 anonim válasza:
Van egy basszus...nem ugrik be a címe..3karakter a cím..nem tudom de hátha így eszébe jut valakinek
7/14 anonim válasza:
Akkor te olyan kategória vagy, aki ezek miatt szív :D
8/14 anonim válasza:
megnéztem ezt a tudjatok.hu-t,elsőre nem igazán tetszik.
9/14 A kérdező kommentje:
Eléggé fárasztó,hogy általában mindig ugyan azok a kérdések mint pl melyik nevet adjam a gyereknek "Béla,Géza" és kap rá vagy 30 választ.De egy komolyabb kérdésre alig van 1-2 válasz. Vagy ott van az ezoterika rovat ami tele van elmebeteg kérdésekkel amit minden bizonnyal a tizenéves kategória írogatja
2012. nov. 3. 19:12
10/14 anonim válasza:
Akkor nézz be a szerelem szexbe. Ott mindenki terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!