Melyik a legdurvább horror játék?
Szia!
Tulajdonképpen mindenkinek más a gyengéje, így nem biztos az alábbiak durvának bizonyulhatnak Számodra!
-The Outlast (mind a 2 része, de szerintem a 2.-ban az alap-kivégzés durvább)
-Resident Evil 7: Biohazard (Röviden: új, durva, vér-vér-vér)
-Cry of Fear (kicsit elgondolkodtatóbb, de nem a játékmenet terén-tehát nincsenek nagy logikai fejtörők-inkább a mondanivalója alapján)
-Amnesia (klasszikus)
-Alien Isolation (az Alien filmek rajongóinak ajánlott)
-Dead Space trilógia
Amit durvaság terén NEM ajánlok:
-Until Dawn (a valaha volt EGYIK legjobb horror játék, de nem túl durva, a jumpscare-ek 80%-a kiszámítható)
-Last of Us (nagyon jó játék, bár nem egészen horror, max. annak durva/ijesztő, aki..... fél a zombiktól)
-Left for Dead 2 (egy nagyon jó co-op játék, de egy cipőben utazik a Last of Us-szal durvaság terén)
Most így ennyit tudtam örültem, ha segíthettem!
Igen a Last of Us tényleg egy baromi jó játék (az eredeti is és a remastered is) az egyik legjobb történettel. Csak, mint mondtam mindenkinek más az ijesztő, például én a zombikat csak rühellem.
NEM SPOILER a játékban számomra az én általam "háj-gennynek" nevezett zombifaj (pontos nevét talán Bloater) volt kicsit durvább, ijesztőbb, de nem tudom miért...
Amúgy a Dead Island co-op-ban az igazi, sőt úgy szórakoztató, de egyedül lehet durvább szóval azt is tudom ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!