Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért kiabálnak a youtube-erek...

Miért kiabálnak a youtube-erek gameplay közben?

Figyelt kérdés

Én kimondottan félős vagyok, de játszottam a FNAF-vel, és meg sem nyikkantam. (ami szerintem nem nagy teljesítmény, de elnézve a gameplay videókat, ahol már akkor sikítanak, mikor elkezdődik a játék...)

Megnéztem a moziban a "körök"et, és senki sem hangoskodott film közben.

Az egészet megjátsszák, vagy ennyire beszariak? (pld Owen)

19/l

2017. jún. 7. 14:30
 1/10 anonim ***** válasza:
56%
Ki a halál nézne egy néma videóst? :D illetve beleélik magukat elég sokan, ha én játszok akkor kommentálni nem szoktam az eseményeket így nem káromkodok ha megijedek :D
2017. jún. 7. 14:45
 2/10 A kérdező kommentje:
A kommentálással nincs bajom, nem arról van szó. Egyébként én nézek kommentár nélküli gameplay-t, igaz, csak akkor, ha elakadok egy játékban. Némelyik videósnak szerintem jól állna hogyha befogná a száját, de ez csak az én személyes véleményem. Vannak, akiket szeretek, igaz, "érdekes módon", nem magyarok
2017. jún. 7. 15:00
 3/10 anonim ***** válasza:
79%
Ki néz gameplayt? Ha megakadtál egy játékkal, akkor megértem, de nem értem, hogy minek néz valaki folyamatosan gameplayt, ahelyett, hogy a játékkal játszana.
2017. jún. 7. 15:12
 4/10 anonim ***** válasza:
Ez vonzza a fiatal korosztályt. :) Pár éve én is azt szerettem, ha kiszakította PewDiePie a dobhártyám Amnesia vagy Outlast közben, de 15-16 évesen rájöttem, hogy inkább irritáló, és azóta csak ritkán nézek rá a régen kedvelt csatornákra annak reményében, hogy megváltoztak. De nem. Ezek nem változnak. :D
2017. jún. 7. 15:27
 5/10 A kérdező kommentje:

Négy oka van, ami miatt azt gondolom, van létjogosultsága:

1, Elakadsz a játékban

2, Nem mersz játszani vele, de érdekel a története

3, Nem fut a gépedet, de érdekel a története

4, Mielőtt megvennéd a drága játékot, lecsekkolod

Illetve ötödiknek ide lehetne sorolni azt hogy szórakoztató a youtube-er előadás módja, de azt tapasztalom, hogy erre kevesen képesek, ellenben mindenki ezzel próbál befutni, és némelyik egyednek sajnos sikerül is. Ezzel az a probléma, hogy nagyon kevés az olyan, aki nem azzal lett híres, hogy káromkodik, kiabál, illetve ezek az emberek gyakran pénzt is kunyerálnak.

A rossz játékok végigjátszásának nézése kimondottan szórakoztató lehet, elég ha csak FreddyD-re gondolunk, de számos csatorna mutat be ilyen játékot.

Egy magyar gameplay videós van akinek a munkásságát kedvelem, a többiek számomra jelentéktelenek és értékelhetetlenek, azok közül, akiket láttam.

2017. jún. 7. 15:31
 6/10 anonim ***** válasza:

És ki az a videós? :)

Nekem Barni az, akit nagyon szeretek, sosem játssza meg magát, meg látszik rajta, hogy rendes hapsi. ^^

4-es voltam.

2017. jún. 7. 16:17
 7/10 A kérdező kommentje:
Biztosan rosszul fogom leírni a nevét, de régen Shenshinoue-t néztem. Ha érdekel egy horror játék, amivel én magam nem merek játszani, biztos hogy tőle nézem, mert becsületesen végig viszi az egészet, nem síkit, nem kiabál, értelmes és ha valami angol, azt lefordítja a nézőinek. A személyisége számomra megnyerő volt, amennyire átjött a videóin. :)
2017. jún. 7. 17:18
 8/10 anonim ***** válasza:
Köszönöm, még nem hallottam róla, de lecsekkolom! ^^
2017. jún. 7. 17:28
 9/10 A kérdező kommentje:
2017. jún. 7. 18:54
 10/10 anonim ***** válasza:

Azért, mert ez kell a fiatalabb korosztálynak, ők az ilyen videókra buknak.

- Kiabálj, mint egy őrült

- Ragelj mindenen, ha nem tetszik a betűtípus, amit a menü szövegéhez használtak hord el mindennek a készítőket

- Ijedj meg a legapróbb dolgoktól is, ne csak a szörnyektől. Ha a játékban látsz egy szobanövényt egyből ijedj meg.

Elkezdesz ilyen videókat gyártani max féléven belül eléred a 100 ezer feliratkozót. Nem akarsz ennyit várni akkor kezdj el Minecraft videókat csinálni (ne az értelmeset, ahol kastélyokat, Star Trekes űrhajókat építenek meg) és max 3 hónap alatt meg van a 100 ezer feliratkozód.

2017. jún. 8. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!