Miért kiabálnak a youtube-erek gameplay közben?
Én kimondottan félős vagyok, de játszottam a FNAF-vel, és meg sem nyikkantam. (ami szerintem nem nagy teljesítmény, de elnézve a gameplay videókat, ahol már akkor sikítanak, mikor elkezdődik a játék...)
Megnéztem a moziban a "körök"et, és senki sem hangoskodott film közben.
Az egészet megjátsszák, vagy ennyire beszariak? (pld Owen)
19/l
Négy oka van, ami miatt azt gondolom, van létjogosultsága:
1, Elakadsz a játékban
2, Nem mersz játszani vele, de érdekel a története
3, Nem fut a gépedet, de érdekel a története
4, Mielőtt megvennéd a drága játékot, lecsekkolod
Illetve ötödiknek ide lehetne sorolni azt hogy szórakoztató a youtube-er előadás módja, de azt tapasztalom, hogy erre kevesen képesek, ellenben mindenki ezzel próbál befutni, és némelyik egyednek sajnos sikerül is. Ezzel az a probléma, hogy nagyon kevés az olyan, aki nem azzal lett híres, hogy káromkodik, kiabál, illetve ezek az emberek gyakran pénzt is kunyerálnak.
A rossz játékok végigjátszásának nézése kimondottan szórakoztató lehet, elég ha csak FreddyD-re gondolunk, de számos csatorna mutat be ilyen játékot.
Egy magyar gameplay videós van akinek a munkásságát kedvelem, a többiek számomra jelentéktelenek és értékelhetetlenek, azok közül, akiket láttam.
És ki az a videós? :)
Nekem Barni az, akit nagyon szeretek, sosem játssza meg magát, meg látszik rajta, hogy rendes hapsi. ^^
4-es voltam.
Azért, mert ez kell a fiatalabb korosztálynak, ők az ilyen videókra buknak.
- Kiabálj, mint egy őrült
- Ragelj mindenen, ha nem tetszik a betűtípus, amit a menü szövegéhez használtak hord el mindennek a készítőket
- Ijedj meg a legapróbb dolgoktól is, ne csak a szörnyektől. Ha a játékban látsz egy szobanövényt egyből ijedj meg.
Elkezdesz ilyen videókat gyártani max féléven belül eléred a 100 ezer feliratkozót. Nem akarsz ennyit várni akkor kezdj el Minecraft videókat csinálni (ne az értelmeset, ahol kastélyokat, Star Trekes űrhajókat építenek meg) és max 3 hónap alatt meg van a 100 ezer feliratkozód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!