Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ps2-őn még ki szokott játszani?

Ps2-őn még ki szokott játszani?

Figyelt kérdés
Csak mert szégyelem,hogy már sok gyereknek nem is Ps3-ja hanem Ps4-e van pl.iskolában,nekem meg csak Ps,2-őm van.Már szerintem nagyon nem trendi de szeretem.Ki van még ezzel így?

2017. máj. 5. 21:11
 1/10 anonim válasza:
27 /F en a mai napig szoktam ps2-n sőt ps1-en Nintendo-n, Gamecubeon. Amúgy ma már egy ps3 vagy x360 nem nagy összeg.
2017. máj. 5. 21:16
 2/10 anonim ***** válasza:
PS2-n nem, de PC-s emulátoron szoktam tolni PS2-es játékokat.
2017. máj. 5. 21:22
 3/10 anonim ***** válasza:
90%

Elmesélek neked egy történetet.

7 évvel ezelőtt, az osztályomban (ez már szakmai osztály volt) mindenkinek erős gépe, klassz laptopja volt. Én egy egymagos Intel Celeronnal toltam a régi játékokat, és azt mondtam, hogy én jól megvagyok ezekkel a régi játékokkal is, pénzem nincs újra, ez van. Mindenki kinevetett, hogy ezt csak azért mondom mert nincs új gépem, ha lenne rossznak tartanám az összes retro alkotást. Igaz, hogy ma halt meg a 70.000 Ft-os videókártyám, de 30+ modern játék végigvitele után még mindig visszasírom a kb. 15 évvel ezelőtti játékipart, ahol még nem copy paste munkákat végeztek a játékfejlesztők, illetve nem csak 2-3 cím érte meg az árát.

Tökmind1 mivel játszol, a lényeg hogy élvezd. A játék nem divat kérdése, hanem a szórakozásé. Nekem is van PS2-n, olyan ronda a mostani TV-men mint a bűn, de kit érdekel? Simán játszanék vele, ha lenne mit. Azon gondolkodom, hogy megveszem rá vaterán a Star Wars 3 játékát, az egész jó volt akkoriban.

2017. máj. 5. 22:17
 4/10 anonim válasza:
100%

egyetértek az előttem szólóval

én az Xbox 360 után nem is vettem se PS4et, se Xbox One-t, a gépemben is csak egy 2 magos proci van meg egy medium-end videokártya

Ismerőseimnek PS4, meg 100ezer forintos videokártyája van, nekem erre nincs igényem, pedig lenne rá pénzem, de azt inkább félreteszem autóra, vagy utazásra nyáron

és életem legszebb játékélményei majdnem mind PS2 játékokhoz kötődnek: Resident Evil 4, Metal Gear Solid 3, God of War 1 és 2, GTA Vice City, Silent Hill 2, PotC: At World's End, Bully, The Warriors, LotR: Return of the King, Prince of Persia TSoT trilógia, Star Wars Battlefront, és még sorolhatnám..

2017. máj. 6. 00:14
 5/10 anonim ***** válasza:

Én régen játszottam ps2-vel,tavaly még ps1-el is játszottam a barátnőmmel.. :'D

De inkább már xbox 360-al játszok. :)

15/L

2017. máj. 6. 09:04
 6/10 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom #3,hogy felnyitottad a szemem az a lenyege hogy elvezzem nem divat kerdese
2017. máj. 7. 19:30
 7/10 anonim ***** válasza:
Én ps1-en a pókembert
2017. jún. 29. 20:39
 8/10 anonim válasza:
Crash a nagy kedvencem a mai napig
2017. júl. 2. 21:32
 9/10 anonim válasza:

Tudom, hogy ez egy már majdnem 3 éves kérdés de azért válaszolok. 15 éves vagyok, minden osztálytársamnak ps4 vagy gyors, rendes gépe van nekem pedig egy ps2 slim.

Szerintem nem gáz, én mai napig szeretem és sokat használom. A régi játékok amúgy is jobbak voltak. Ha játék sz@r volt senki nem vette meg, ezért a fejlesztők jó jatekokat próbálták készíteni. Ma már csak az a fontos, hogy jó legyen a grafika és a játék többi hibáját majd későbbi frissítésekel orvosolják. A ps2 legendás és megunhatatlan.

A kérdés valszeg már nem aktuális így a válasz is fölösleges de azért gondoltam megosztom véleményem.

2020. ápr. 7. 13:00
 10/10 anonim válasza:
Egyetértek az utolsóval :)
2020. dec. 15. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!