Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Witcher 3 nem túlértékelt...

A Witcher 3 nem túlértékelt egy kicsit?

Figyelt kérdés

szóval játszottam az első kettővel, és míg az első részt imádtam addig a második rész tartalmilag elég szegény volt az elődjéhez képest

most játszok a harmadikkal egy 6-7 órája és eddig annyira nem ájultam el tőle

mármint félreértés ne essék, jó játék, szép a grafikája, jó a hangulata, a zenéje is remek és az első részhez sokkal közelebb áll mint a második, de eddig annyira nem dobtam el tőle az agyamat mint azt a hype ígérte (és itt a megjelenés után kialakult hype-ra gondolok)

2017. júl. 10. 22:12
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
49%
30-as remélem gondoltad teljesen komolyan amit írtál..
2017. szept. 22. 18:49
 32/36 anonim ***** válasza:
68%
#31: Na, ezt a mondatot próbáljuk meg még egyszer, hátha úgy értelme is lesz!
2017. szept. 22. 21:02
 33/36 anonim ***** válasza:
58%
Jujj véletlen kihagytam egy "nem"-et.Sajnálom hogy így nem volt teljesen érthető.
2017. szept. 22. 21:41
 34/36 anonim ***** válasza:
47%

Maga a történet nagyon magába tud szippantani, a párbeszédek is jók, főleg, ami Yeneferrel történik.

A harci mechanika számomra unalmas, nem nagyon szeretem, amikor egy nehéz bossal kell megküzdenem, s én alig tudom sebezni, de ő két ütéssel leüt. S persze ilyenkor nem mehetsz sehová ételt venni. Ilyenkor több napra abbahagyom a játékot.

Nyilván nem azt mondom, hogy rossz, nagyon is jó játék, csak nem a legjobb.

2019. júl. 30. 15:52
 35/36 anonim ***** válasza:
Tökéletes játék nincs. Ez tény. És mint így, a Witcher 3 sem az. Csak hogy egy példát említsek nekem a lovaglás volt az ami szörnyű lett. Nyomva kell tartani a gombot hogy kövesse az utat és még akkor sem visz a célhoz. De még el is tud akadni elég sokféle tereptárgyban. Ez főleg azután volt zavaró, hogy előbb játszottam AC Origins-el mint a Witcher 3-al.
2019. aug. 6. 18:43
 36/36 anonim ***** válasza:
Kösz a lepontozást!
2019. aug. 11. 14:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!