Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Witcher 3 nem túlértékelt...

A Witcher 3 nem túlértékelt egy kicsit?

Figyelt kérdés

szóval játszottam az első kettővel, és míg az első részt imádtam addig a második rész tartalmilag elég szegény volt az elődjéhez képest

most játszok a harmadikkal egy 6-7 órája és eddig annyira nem ájultam el tőle

mármint félreértés ne essék, jó játék, szép a grafikája, jó a hangulata, a zenéje is remek és az első részhez sokkal közelebb áll mint a második, de eddig annyira nem dobtam el tőle az agyamat mint azt a hype ígérte (és itt a megjelenés után kialakult hype-ra gondolok)

2017. júl. 10. 22:12
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

most játéktól függetlenül, a hype az ami ebben az iparban a legnagyobb problémákat okozza, illetve nem is feltétlenül az, hanem a megjelenés előtt kialakult kép

szerintem jó példa erre a Mass Effect Andromeda, amit már a megjelenése előtt agyonsavaztak, pedig szerintem egy egész korrekt kis játék lett

a megjelenés után kialakult hype, vagy esetleg utálat meg szintén csak problémákat okoz, bár a legnagyobb baj inkább azzal van, hogy ezek erősítéséhez még hozzátesznek az ilyen semmirekellő oldalak mint az IGN is, akik mivel saját érdemi tartalommal nem tudnak előállni, mindig ugyanazt töltik fel - és ha a Mass Effect Andromedát mindenki szidja, akkor feltöltik 15 alkalommal azt a jelenetet amikor fordítva van meganimálva a pisztoly a szereplő kezében, az lényegtelen hogy egyszer fordul elő ilyen a játékban, aki szidni akarja a játékot az a kommenteknél kiélheti magát, nekik meg van nézettségük

csak ugye ezek erősítik a játékról kialakult képet - ha facebookon 15 alkalommal látod hogy a ME:A gagyi akkor ez a kép rögzül, pedig lehet nem igaz, ha meg a Witcher 3-ról 15 alkalommal látod hogy az elmúlt 17 év legjobb játéka, akkor ez a kép rögzül, pedig lehet nem igaz

2017. júl. 12. 14:22
 22/36 LeonScottKennedy ***** válasza:
88%
Én a megjelenéskor játszottam ki, szóval nem álltam a hype hatása alatt. Ilketve amit még tudni kell, hogy hardcore gamer vagyok, azaz nem egy játékkal játszottam előtte. Nem végigfutottam rajta, megcsináltam mindent, elmentem mindenhová, mert azt akartam, hogy mknél később érjen véget a kaland. A Blood and Wine dlc után olyan óriási űr maradt bennem, amilyent még sosem éreztem, így ebből tudtam egyértelműen: nekem ez volt (eddig) AZ életem játéka. Ritka mestermű, amit meg kell nagyon becsülni.
2017. júl. 23. 07:19
 23/36 Amarok Tonrar ***** válasza:
52%
2017. júl. 23. 10:17
 24/36 anonim ***** válasza:
68%
végülis csak egy remek Prince of Persia trilógiát, Assassin's Creed II-t, Far Cry játékokat és Rayman-t kaptunk tőlük :D
2017. aug. 12. 23:12
 25/36 anonim ***** válasza:
0%
#24: Te miről beszélsz?
2017. aug. 12. 23:41
 26/36 anonim ***** válasza:
31%
Nem,nem túlértékelt.
2017. szept. 21. 10:00
 27/36 anonim válasza:
45%

attól függ hogyan nézzük

zene és grafika tekintetében nem túlértékelt, pláne nem 2015-ös szemmel

történet tekintetében szubjektív, mert én az eredeti Sapkowski Witcher novellákat is kicsit középszerűnek találtam, bár lehet azért van mert irodalomszakos vagyok

technikai szempontból elég összecsapott a játék, de már le lett írva hogy milyen sebekből vérzik (fapados irányítás, gyenge optimalizálás 'satöbbi)

2017. szept. 21. 20:47
 28/36 anonim ***** válasza:
0%
Az lett kérdezve szerintem túlértékelt lett e.Én válaszoltam,elmondtam én mit gondolok erre 19%-ban hasznos csak. Látszik hogy itt sokaknak csak az a fontos,hasznos amit ők gondolnak :D
2017. szept. 21. 21:55
 29/36 anonim ***** válasza:
#28 ez mindig is így volt az interneten :/
2017. szept. 22. 15:45
 30/36 anonim ***** válasza:
68%
#28: Te sem vagy kivétel, mert te is leminősíted azokat, akik le mernek pontozni téged.
2017. szept. 22. 16:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!