Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Top 3 legjobb, leghatásosabb...

Top 3 legjobb, leghatásosabb ulti LoL-ban?

Figyelt kérdés

Még ugyan közel sincs meg az összes champ, ezért is írjátok le a ti hármasotokat is!

Az enyém:

1. Miss Fortune - az egyik legerősebb ulti, több hullámot lő, akár pentakill is lehet belőle

2. Lux - long range, átmegy a falakon, a Q-val használva pedig több killt is vihet

3. Katarina - az E-vel használva a legjobb, beugrasz közéjük, és osztod a killeket...

2017. júl. 10. 15:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem is az a lényege hogy megölje, hanem hogy feldobja, egy erős hard cc-s skill amivel menteni is lehet. Bár ebből ahogy gondolkozom eltudom mondani hogy low elos vagy, úgyhogy elmondom nem minden a kill.
2017. júl. 10. 23:24
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

A Kalista ultival megmentheted a társad ÉS engage-elhetsz is vele, baromi hasznos. A kérdésed nem az volt, hogy melyik ulti sebez a legtöbbet... nem csak a sebzés számít a játékban.

Egyébként ott van még:

-Malphite ulti, ami az egyik legjobb hard cc ulti

-Gragas ulti, ami baromi jó disengage és jó play-eket lehet csinálni vele.

-Taric ulti, ami sebezhetetlenné tudja tenni az egész csapatod

-Twitch ulti, ami szerintem van olyan jó mint az MF ulti

-Swain ulti, bár ez nem tudom, hogy ultinak számít e :D

-Rumble ulti

-Kennen ulti

Most kb ezek jutottak eszembe, de amúgy nehéz megmondani.

2017. júl. 11. 09:14
 13/15 anonim ***** válasza:

- tf

- tf

- tf

Nincs hova futnod teso

2017. júl. 11. 12:37
 14/15 anonim ***** válasza:
Hát pedig ultiknál elég sokat számít, hogy stunnolható-e, a kérdést nem lehet anélkül megvizsgálni. Katarina ulti emiatt nem sokat ér, elég egy stun és Katarinanak Game Over. One for Allba fogtam már ki Katarina enemy teamet Jaxszel. Kb. momemntumuk nem volt, talán 1 ultit tudtak teljesen elhasználni.
2017. júl. 11. 13:24
 15/15 anonim ***** válasza:

Megpróbűlok én inkább minden szerepből kiemelni egyet, bár nem könnyű. ADC-k közül Ashet mondanám, ha sikerül betalálni, általában garantánt egy kill (persze főleg akkor jó, ha együttműködő csapatod van, önmagában nem mindig ér sokat).

Supportok közül Zileané tetszik a legjobban, sokszor nem igazán feltűnő, de szerintem elég jó, hogy visszahozhatsz valakit, ráadásul egész sok Hp-val.

Midesek közül Karthus... jah.

Topra így fejből nem tudok olyan ütős ultikat, talán Kennent mondanék, nagyon jó csapatban (persze régebben talán jobb volt AP kennen, de nemrég buffot kapott)

Jungleben nem vagyok jártas annyira, talán új Warwick, főleg a lifesteallel :D

2017. júl. 12. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!