Top 3 legjobb, leghatásosabb ulti LoL-ban?
Még ugyan közel sincs meg az összes champ, ezért is írjátok le a ti hármasotokat is!
Az enyém:
1. Miss Fortune - az egyik legerősebb ulti, több hullámot lő, akár pentakill is lehet belőle
2. Lux - long range, átmegy a falakon, a Q-val használva pedig több killt is vihet
3. Katarina - az E-vel használva a legjobb, beugrasz közéjük, és osztod a killeket...
Karthus-é télleg jó, még nem voltam vele de láttam, mit tud. Ha vkinek kevés az élete, biza sok killet összegyűjthet vele...
Na de Jinx és Gangplank? Mindkettő elől könnyű kitérni, Gangplankéból még ugy is ki tudok térni ha kevés életem van...
egyébként nekem
brand
karthus
kalista
Akkor tudsz kitérni a jinx ulti elől ha látod hogy megy. És ha nem látod?:D
Katarina se ér semmit, ha normális ellenfelek vannak ellene, mert amint beugrik kap egy combos stunt, knockupot és azzal a lendülettel meg is halt, silence-szel megszakadt az ultija és a többi.
Mf - elég oldalra kisétálnom és kész.
3-as: a kérdés ugy van értve, hogy nincs semmilyen stun, snare stb, hanem ki tudod vitelezni az ultit. Igy vedd
+ Kalistanak igazábol nincs is ultija, hanem a szövetségesét küldi előre csak...
5-ös: ja, Ziggsé is jó, én amugy Ziggset nem szeretem mint ellefelet, elég sokszor megtréfált már a bomba dobálásaival :D
"+ Kalistanak igazábol nincs is ultija, hanem a szövetségesét küldi előre csak... "
mesélj még pls xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ezzel a logikával egy champnek sincs ultija
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!