Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » CS:GO ban hogy van most ez a...

CS:GO ban hogy van most ez a detected undetected hack dolog?

Figyelt kérdés
Most ha pl. valakinek vagy egy undetected wh ja de az hogy lesz egyszer csak detected? És amint az lesz ő már kapja is a vac-ot? Bocsi a hülye kérdésért de ezt soha nem tudtam. Nem hackelek és nem is akarok csak kíváncsi vagyok erre az egészre.

2017. júl. 3. 06:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

8: ,,Direkt így programozták le"

Szövegértés 1-es. Direkt elkezdték elárasztani a hackeres oldakat ilyen programokkal, amiket, ha elindítasz akkor a hack mellett random parancsokat teljesít a játék. Elkezd ugrálni a karakter, tök random mozog, stb. hogy a lehető legfeltűnőbb legyen.

2017. júl. 5. 10:00
 12/13 anonim ***** válasza:

Olyan eset is előfordult már hogy elterjesztettek egy olyan módosított változatot ami egy bizonyos kritikus idő után automatikusan és szándékosan triggerelte a VAC-bant. A kivárási idő azért kellett hogy a sok hackerpalánta elterjessze és ezrével tilthassák ki azokat akik csaltak. Az ilyen esetek a ban-grafikonon általában kiugró tüskék amiből jól látszik hogy szervezett történt.

De amúgy is ki olyan hülye hogy letölt egy ismeretlen forrásból származó programot amit eleve tisztességtelen dolgok használatára reklámoznak? Semmi nem garantálja hogy nem vírust vagy kémprogramot szedsz le, hogy nem fosztják ki a steam-raktáradat vagy lopják el a fiókodat. Utána meg hacker pistike anyázza a forrást hogy milyen szemetek, miközben ő is a többi játékossal készült kib aszni.

2017. júl. 5. 10:28
 13/13 anonim válasza:

Létezik Undetected WH, én egy undetected multihacket használok már hónapok óta, csak ow bant kaptam eddig, de most azt se fogok mert odafigyelek.

OW-ra 11reportnál kerülsz, 24óránként frissül, szóval naponta 2 meccset tudsz akár rage hackelve is menni anélkül hogy kibasszanak (ha persze egy csapattársad se reportol)

Akkor lesz detected egy cheat, ha a vac rájön hogy hogy injecteli magát a játékba a cheat, vagy valaki elküldi a scripteket valami valvos faszinak, ennyit tudok

2017. júl. 13. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!