Mi volt a "legbetegebb" dolog, amit a Simsben csináltál?
Amikor felmerül, hogy ki mit csinál a Simjeivel, általában csak azt hallani, hogy szerelmesek, gyerek születik, együtt öregednek meg és boldogan élnek, amíg meg nem halnak. Ezek szerint senki nem vállal bűnöző hivatást, nem válik el, és hasonlók, hiába van ilyen opció, vagy csak nem beszél róla senki? A komplikált családi kapcsolatok, a kicsapongás, a "gonosz zseniség" lehetősége teljesen kihasználatlanul marad?
(Mielőtt szó érné a ház elejét, én lovas versenyeket nyerek és kutyákat képzek ki a tündéremmel...)
Én egyszer csináltam, hogy a sims alanyom gazdag legyen, hozzámentem egy öreghez, és hagytam, hogy érte jöjjön a kaszás.
De ez nem volt jó, mert utána a simslány állandóan sírt, és vissza akarta hozni a férjét a halálból. Ezért elkezdtem vele a kertet művelni.. Annyiszor locsoltam a veteményes kertet meg a virágokat, hogy zöld emberkévé vált.
Most meg van egy sims lány akinek az életcélja, hogy megegyen 3000 sajtos melegszendvicset. Semmi mást nem akar csak melegszendvicsekről beszélni, enni, készíteni, rávenni másokat , hogy csináljanak.. Bosszantó..
"Most meg van egy sims lány akinek az életcélja, hogy megegyen 3000 sajtos melegszendvicset. Semmi mást nem akar csak melegszendvicsekről beszélni, enni, készíteni, rávenni másokat , hogy csináljanak.."
Ha ezt hamarabb tudom, elkezdek Sims-ezni.
Én mindig két párt csinálok, akik házasok. Egy házban élnek, és a párok csalják egymást. A csajokkal leszbizek, a pasikat is szoktam dugatni:D Néha rajta kap a pár másik tagja, és akko4 megy a hiszti, válás.
Volt, hogy bűnöző lett az egyik simem, én bírtam.
Mostanában azzal szórakozok, hogy temetőt csinálok a ház mögé, és mindig megölöm az összes simet, az urnákat pedig a temetőbe teszem, és tele lesz sírkővel.:)
#2 ó igen, a jó öreg sajtos melegszendvics életcél, ezért a sims 2 a kedvencem (elmult 10 év alatt pártízezer órát biztos beleraktam)
Nálam általában minden normálisan ment
Egyszer csinaltam egy srácot aki dugta a szomszéd csajt, a kolléganőjét, a kertészét, meg a takarítónőt - de egy idő után macerás volt mert ha elvitte valamelyiket randizni a jaték mindig bedobta a közterületre valamelyik masik barátnőjét és jött a lebukás
Meg egyszer a kollégiumban a srác a barátnőjét a háta mögött a barátnője legjobb barátnőjével csalta, aki egyébként az unokatestvére is volt (pedig az eredetileg nem is bírta a srácot)
Amúgy 2.ilyen beteg családom volt.2.család:Egy nőt hoztam létre és egy titkárnőt és egy otthoni szolgált (azt a nőt szolgáltak)ja gazdag is volt.Örökbe fogadott 2 (lanyok)gyereket.Egyszer egy maszőrt hívott és a tikarno vele jott ossze hazasok l gyereke(fia) lett.A masik szolgának is let gyereke es férje (lánya).A gazdaszony egy zongoristával össze jött;meg házasodtak.A férfit ellopták az ufók és gyereke lett(lány).A szolgak gyerekei ősze jönnek születik fiuk.A 3 lány közül 2 meghal és a szülők is.A lány az örökös.Meghalnak a szolgák és a ferjeik es a lány.Ősze jönn az a fiú a lanyal es ikreik születnek.Meghalnak a szülők.És a mostoha teso neveli fel őket (gonosz veluk)Kikoltoznek amikor felnonek ;családot szereznek.A mostoha magányosan hall meg.
Tudom beteges sztorik.:D
hát nekem azt hiszem az volt a leg veszélyesebb, amikor csináltam 2 vámpír csajt, és gyilkolták a népet.... mindenkivel össze házasítottam öket, és kinyírtam a csávókat... hasonlóan nézett ki mint a stay alive-ban....
pedig isten bizony boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatban élekXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!