Mi volt a "legbetegebb" dolog, amit a Simsben csináltál?
Figyelt kérdés
Amikor felmerül, hogy ki mit csinál a Simjeivel, általában csak azt hallani, hogy szerelmesek, gyerek születik, együtt öregednek meg és boldogan élnek, amíg meg nem halnak. Ezek szerint senki nem vállal bűnöző hivatást, nem válik el, és hasonlók, hiába van ilyen opció, vagy csak nem beszél róla senki? A komplikált családi kapcsolatok, a kicsapongás, a "gonosz zseniség" lehetősége teljesen kihasználatlanul marad?
(Mielőtt szó érné a ház elejét, én lovas versenyeket nyerek és kutyákat képzek ki a tündéremmel...)
2016. aug. 23. 08:56
11/12 anonim válasza:
Volt egy sims fiú aki állandóan távcsövel bámulta a csillagokat. 3 alkalommal rabolták el az Ufok. Az utolsó alkalommal terhes lett.. Felcsinálták a fiút :)
12/12 anonim válasza:
Csináltam egy szexi gyilkos csajt, mindenkit elcsábított, lefeküdt velük és kinyírta őket, sokszor úgy, hogy a saját házába ment velük és bezárta az ajtókat, hogy ne tudjanak elszökni. A házat is fel akartam gyújtatni vele, meg más házát, de a sims 3 nem engedte. :( (Mindig lezárta a tűzhelyt ha félbehagyott valamit.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!