Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » CS:GO ban hogy van most ez a...

CS:GO ban hogy van most ez a detected undetected hack dolog?

Figyelt kérdés
Most ha pl. valakinek vagy egy undetected wh ja de az hogy lesz egyszer csak detected? És amint az lesz ő már kapja is a vac-ot? Bocsi a hülye kérdésért de ezt soha nem tudtam. Nem hackelek és nem is akarok csak kíváncsi vagyok erre az egészre.

2017. júl. 3. 06:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ne dőlj be a legendáknak, nincs olyan, hogy undetected wh hack. Ha nem most, akkor később szúrja ki a rendszer, aztán jön az illető reklamálni a gyk-ra, hogy VAC bant kapott a SEMMIÉRT. Olyan nincs, hogy valaki évekig wallhackeljen, és ne szúrja ki a VAC.
2017. júl. 3. 09:07
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem kell hogy a VAC kiszúrja, elég ha többi játékos látja hogy csal és jelentik. Az Overwatch tagok a felvételen ugyanúgy átlátnak a falon mint a csaló, és pontosan látni fogják a viselkedésből hogy wh-t használt.
2017. júl. 3. 11:36
 3/13 anonim ***** válasza:

A VAC egy automata dolog, azt nézi változott-e a staem könyvtárban valamelyik fájl. Ha igen, azonnal repül a vac.

Erre lehet kitalálni újabb fajta wh-kat, de itt jön a képbe a játékon belüli report, amivel ha overwatch elé kerül az ember elég hamar ki lehet szúrni, hogy valaki csal vagy sem.

Azért az elég feltűnő hogy mindig úgy áll valaki hogy minden ellenfelet lásson, direktbe nem oda néz, esetleg végig nézi az ember fejét majd mielőtt kijön valahonnan elrántja az egeret mintha nem nézte volna stb.

Ott is vizsgálódnak aki sima ban-t kap nem vac-t, ott szépen vissza lehet keresni dolgokat ugyan úgy és a sebezhetőséget be lehet foltozni.

2017. júl. 3. 17:10
 4/13 A kérdező kommentje:
Azzal tisztában vagyok hogy ow n kiderül minden és lehet látni hogy az illető csal vagy nem. Én a VAC ra voltam kíváncsi mert eddig én úgy tudtam hogy ha valaki detected hacket szed le az megkapja a VAC ot ha nem rögtön akkor 1-2 napon belül akkor is ha nem ment mm et csak botok ellen. Az undetected nél meg csak overwatchnál lehet lebukni. Javítsatok ki ha nem így van.
2017. júl. 4. 02:17
 5/13 anonim válasza:
A VAC signature-ökkel dolgozik. Minden csalás sig-je el van mentve egy adatbazisban, a VAC pedig folyamatosan scanneli a memoriadat jatek kozben. Ha megtalalja egy mar ismert csalas sig-jet, ertelemszeruen kivag, mint macskat szarni. Aki azt allitja, hogy nem lehet evekig csalni lebukas nelkul azok vagy tapasztalatlanok, vagy analfabetak, akik semmit nem tudnak sem a VAC rendszerrol, sem a cheatekrol, azok mukodeserol es "keszuleserol".
2017. júl. 4. 06:35
 6/13 anonim ***** válasza:

Minden hacknek van egy forráskódja. Ezeket a forráskódokat a VAC folyamatosan generálja és ha valakinek a hackje ezt a forráskódot használja akkor az a hack detected lesz. Ha innentől kezdve az illető VAC védett szervereken használja (MM, DM, fegyververseny, könnyed, esetlegesen közösségi szervereken is lehet VAC védelem) a hacket akkor a VAC megjelöli és egy random időpontban (max 1 hét) banolja a hack használóját. Azonban a VAC egy csiga mire felfedez egy forráskódot addigra azt a hacket már frissítették :P

Ha egy hack a VAC számára nem felismerhető és az illető MM-ben sok reportot kap vagy eléri a 100 pontot, akkor OW-ra kerül. Persze ha valaki okos, akkor nem fogja meg az OW.

2017. júl. 4. 09:08
 7/13 anonim ***** válasza:
VACot könnyen kijátszák mióta létezik az egész. Lassan frissítik, így mire kijön a VAC újabb verziója addig megint számára ismeretlen hackeket használnak. Annyi, hogy már a hack használat se biztonságos, sokan új módon támadnak ellenük: elindítasz például egy WH-t, akkor a karaktered egyből elkezd folyamatosan ugrálni, stb. Direkt így programozták le, hogy ezzel még könnyebben kiszúrhatóak legyenek az Overwatch során. Lehet, hogy hamar kiderül egy-egy ilyenről a turpisság, de ezek az önjelölt igazságosztók is folyamatosan frissítik és más-más néven adják ki a csalásaikat.
2017. júl. 4. 13:02
 8/13 anonim ***** válasza:

7-es:

Honnan veszed hogy a karakter hülyén kezd viselkedni egy WH-nál? LOL

2017. júl. 4. 13:21
 9/13 A kérdező kommentje:
És hány report után kerül valaki ow ra? Vagy elég 1 report is hozzá?
2017. júl. 4. 22:08
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy azon kellene trükközni és reménykedni hogy vajon elég reportot kaptál-e, és ha nem akkor nyugodtan folytatod. Tanulj meg játszani és ne azzal foglalkozz hogy mit lehet a csalással kijátszani.
2017. júl. 5. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!