Más PVP is ilyen "szemét"?
Én csak egy real tiem PVP játékkal játszom, így általánosságban nem tudom mi a helyzet. Na szóval. Adott egy real tiem PVP game. (Nem részletezném, nem (is) ez a lényeg). Elég jó vagyok benne, magyar honban szinte mindig bent vagyok a top3-ban. Totalban meg a top1000-ben mindig. (Hetente "nullázódik" le a pontszáma mindenkinek; vagyis jobban mondva aki 5600-nál több pontal zárja a hetet, annak visszaesik a pontja 5600-ra. Én szinte mindig 6000-6100-al zárok, a pro gamerek 8000-8500-al)
Ebben a játékban 14 "kategória" van. Minél magasabban vagy, annál erősebbek az ellenfelek. Nyílván az aktuális élő pontszám határozza meg, hogy melyikben vagy benne.
Na szóval. Az a lényeg, hogy tegyük fel a következő szintlépéshez 200 pont kell. Azt 7-8 nyeréssel lehet elérni. Nyertél zsinórban hetet, kell még 4 pont. Nálam a játék direkt mindig ilyenkor szivat, és nálam.jóval erősebb játékossal rak össze, nehigymár szintet lépjek. Utána folytatódik ez még 2-3 alkalommal.
Más PVP is ilyen szemét? Hogy mielőtt szintet lépsz/fejlődnél stb. pont előtte csak azért is szivat (itt speciel jóval erősebb játékossal) hogy nehogy szintet lépj/ fejlődj stb?
Ja és ha veszítesz 5X, az elveszített pontokat 7-8 nyeréssel tudod visszaszerezni, mert ugye természetesen sokkal többet von le 1-1 vereségnél, mint nyerésnél. Más PVP is ilyen szemét?
Elég alap, ha szintet akarsz lépni akkor jobb játékossal dob össze (a feletted lévő ligából valakivel), hiszen ha nem tudod legyőzni akkor nem vagy oda való, ez ennyire egyszerű.
A magyar listákat meg hagyjuk már, szánalmasan alacsony az ilyen játékok terén a magyar játékosszám, a hardver és egyéb oldalról nem is beszélve. Megnézed nem díszből vannak a dobogón a koreaiak mobánál, vagy a svédek fps-nél. Ott komoly kultúrája van már az úgynevezett e-sportnak, Magyarország meg 10 km-rel mögötte kullog.
Szimplán ha feljebb akarsz jutni, le kell győznöd az adott liga egy játékosát és pont. Ha ez nem megy, nem vagy oda való, ennyire egyszerű. Majd idővel úgyis rájössz nem a rang számít (vagy nem). Sok sikert hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!