Cities Skylines-ban miért van az, hogy a nagy repülőtér panaszkodik a szemét miatt?
Figyelt kérdés
próbáltam javítani az úthálózaton, meg közvetlenül a közelébe tettem szemétégetőt de akkor is panasz volt a felhalmozódott szemét miatt. kezdtem egy új pályát végtelen pénz mod-al, hogy kitapasztaljam, hogyan lenne a legjobb, csináltam nagy repülőteret, messze a várostól, 1 út visz oda, egy másik út a repülőtértől indul be az erdőbe, és annak a végére tettem a szemétégetőt. Konkrétan forgalom sincs, csak a kukás autók járnak, mégis baja van a szeméttel... mi ilyenkor a teendő? a válaszokat előre is köszönöm!2017. jan. 3. 19:47
1/2 anonim válasza:
Hát... én két vërziót találok lehetségësnek. Az ëgyik az, hogy bugos a játék, a másik az, hogy kevés a dolgozó.
2/2 anonim válasza:
Nekem is mindig panaszkodik... szerintem bug
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!