Hogyan játszodjak Kha'zix-al rankeden LOL-ba?
Figyelt kérdés
Imádom ezt a championt, lassan 90000 mastery pontom van vele, de rankeden elég rosz vagyok. Régen télleg használhatatlan voltam vele rankeden, de azóta javult a helyzet de még mindig csak vesztek vele.Kérlek valaki aki szivesen Kha'zix ozik rankeden, az irja le, hogy hogyan kell vele játszani, mert valamit nagyon rosszul csinálok rankeden, normálon hiába double jumpolok, meg hiába vagyok lvl 7 - es vele, normal és ranked, ég és föld... Előre is köszönöm a válaszokat.2017. júl. 1. 19:51
1/5 anonim válasza:
Nincs olyan szó, hogy "játszodjak".
2/5 anonim válasza:
Ne bántsátok,inkább segítsetek Neki.
Kiss Ádám videókat javaslok,Neki nagy kedvence ez a karakter.Itt egy kis segítség;
3/5 A kérdező kommentje:
Ismerem a csodagyereket de ez a video nagyon regi es azota valtozott ez a champion es nem szivesen viszem topra se.
2017. júl. 2. 02:22
4/5 anonim válasza:
Találtam egy videót,ahol Kha'zix Jng van. Ahogy én láttam eléggé jól csinálta a dolgokat. Szerintem lehet tőle tanulni: https://www.youtube.com/watch?v=avjCxtbyLM8
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!