Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » LOL-ba Hecarimmal hogyan...

LOL-ba Hecarimmal hogyan játszodjak?

Figyelt kérdés
Nagyon szimpatikus egy champion, az erdekelne, hogy hogyan jatszak vele (es ezt inkabb gyakorlottab hecarim jatekosoktol kerdem akik szivesen rankedeznek hecarimmal, en is rankedre tervezem vinni), inkabb gankeljek vagy inkabb farmoljak, hogyan alakitsam a buildet(bar ez nagyjabol tiszta), mit kell tegyek vele earlybe midbe es lategamebe ...stb. Elore is koszonom a valaszokat(megkoszonnem ha a valasz utan a rangotokat is leirnatok, es semmi bajom ha alacsony eloba vagy, ugyanugy tudsz jo tanacsokat adni :D).

2017. máj. 28. 11:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi az a "játszodjak"? Mert a magyar nyelvben ilyen szó nincs.
2017. máj. 28. 11:28
 2/6 A kérdező kommentje:
Látodasd meg Erdélyt s mindjárt lesz.
2017. máj. 28. 11:52
 3/6 A kérdező kommentje:
Es amugy meg jol irtam.
2017. máj. 28. 11:54
 4/6 anonim ***** válasza:
93%

1. Fura, mert életem első 22 évét Székelyudvarhelyen éltem le, de sosem hallottam vagy olvastam olyat, hogy "játszodjak". Olyat viszont igen, hogy "játsszak".

2. Dehogy írtad jól, egy mondatot nem tudsz leírni normálisan.

2017. máj. 28. 12:16
 5/6 A kérdező kommentje:
Tudnál a kérdésre válaszolni már?
2017. máj. 28. 12:45
 6/6 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem nagyon hasznos, hogyha youtubeon nézel profibb embereket, ahogy Hecarimmal játszanak. Nem muszáj végignézni, csak nézz bele ilyen videókba. Olvashatsz is róla több oldalon...

Én személyesen jobban szeretem early gameben a heca gankeket, illetve mindenképp használd ki a gyorsaságot mid- late gameben, pl. fuss be mögéjük és ulti vissza... Ajánlom, hogy tankosra építs.

De persze ez nem minden játékra igaz, például, ha nehéz gankeket találnod, mert a csapattársaid pusholnak, akkor csak farmolj a közelben. Ekkor ugyanis gyakran van esély, hogy enemy jungler megjelenik, stb. Nem szoktam junglezni, de nekem is szimpatikus Hecarim, annak ellenére, hogy keveset látom, szerintem egész erős tud lenni.

2017. máj. 30. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!