Hogyan játszak Rengarral rankeden LOLba?
Figyelt kérdés
Egyetlen assasinnal se tudok rankeden jungelezni. Nem értem mit csinálok rosszul. Pont igy voltam egykori mainemmel kha zix-al is, de azt feladtam, egyszeruen lehetetlennek tartom vele jatszani rankeden, egyszeruen haszontalan vagyok vele. Normalba hiaba pentazok le meg triple jumpolok, rankeden nem megy.Most pont igy vagyok rengarral, talan egy nagyon kicsivel jobb a helyzet. Valaki aki jo rengar player kerlek mondja el lepesrol lepesre, nagyon-nagyon pontosan hogy kell rengarozni(vagy egyaltalan assasin junglezni).Kerl;ek segitsetek, annyira szeretem az assasin jungleseket de rankeden haszontalan vagyok, amugy silver 2 be vok. Nagyon szepen kerlek segitsetek, olyan szinten ol az ideg, s amugy kozbe a kerdes kiirasanal egy meccsben vagyok, ahol igy hogy afkozni kedtem a csapatom mingyart megnyeri, telleg jobb ha afkolok.Bocs a helyesirasert, de siettem. Valaszokat elore is koszonom.2017. jún. 26. 14:29
1/3 anonim válasza:
Rengárral nincs értelme most játszani, mert elég gyenge hős... Nem lehet vele passzivan játszani, mert ha nem snow ballozol akkor gyenge leszel, ha meg még meghalsz sokszor akkor más csak late game ben van esélyed, ezért nem viszek jungle be assasint, mert úgy fifty-fiftyre meg a játék, tanknál/fighternél nem az első 10 perc dönti el a játékot.
Tudom, hogy nem a kérdésre válaszoltam, de ezt érdemes tudnod
2/3 A kérdező kommentje:
Igazat adtál arra amire gondoltam, maradok zac-nél Vi-nél meg a többi fighter tanknál rankeden. De mégis rengetegen mondják, hogy Kha zix meg rengar a legerosebb jungles, akkor most hogy van ez?
2017. jún. 26. 20:22
3/3 anonim válasza:
Nézd Diamond alatt kb felesleges arról beszélni, hogy melyik hős erősebb. Minden hős más, de mindegyik bőven játszható. Silverben még olyan nagy hibákat követnek el az emberek (valszeg te is), hogy ha a saját hősöd elég jól ismered, fel tudod mérni, hogy egy adott helyzetben mire képes, kevés hibát vétesz és bünteted az ellenségeid hibáit, akkor vagy jó. És ehhez még konkrétan bármelyik hős jó, még a tiednél jóval magasabb szinten is. Az megint más kérdés, hogy melyik hős áll kézre. Igazából lehet, hogy szimplán egy balszerencsésebb, rosszabb időszakot fogták ki és nem is a hősön múlik. Megesik az ilyen. Próbálgathatsz mást is, de a legfőbb az, hogy gyakorolj és próbálj fejlődni. Amúgy meg szerintem ne idegelj nagyon a dolgon, Silverbe vannak a legtöbben, átlagos játékos vagy (egyenlőre). Na és? Ez csak egy játék, nem lehet mindenki vérprofi benne. A legfőbb az, hogy élvezd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!