Mit csináljak ha LOL-ban ( league of legends ) állandóan felbosszantanak rankeden?
Figyelt kérdés
Pl. mikor a lengyel pistike felmegy top tryndával, csinál 10 perc alatt egy 0-5-0 statot és elkezd szidni engem miden hogy miért nem segítek, meg miért nem írtam ss-t (persze írtam mindig neki)2016. ápr. 4. 20:29
2/13 A kérdező kommentje:
de annak van tétje, a normál az csak funolni jó
2016. ápr. 4. 20:33
3/13 anonim válasza:
Rankedezni csak csapattal éri meg, máshogy nem.
4/13 anonim válasza:
Milyen tétje van? Pár virtuális pont amivel nem mész semmire.
5/13 anonim válasza:
#4: Múltkor láttam egy hirdetést, amiben egy alig használt PS3-at ajánl fel annak, aki segít neki feljutni Silverbe. Ez már elmebaj.
6/13 anonim válasza:
4-es: növelheti az ePéniszét. Meg reménykednek benne, ha elég jó rangot érnek el, akkor esetleg megkeresi őket valamilyen profi csapat (csak kár, hogy ez nem így működik, de ezt nem tudják).
7/13 A kérdező kommentje:
hát azért elég menő hogyha valaki platina elos
2016. ápr. 5. 13:38
8/13 anonim válasza:
Szerintem az még menőbb, ha a saját pénzedből eltudsz menni hétvégén valahova, be tudsz ülni enni, mikor éhes vagy. Sőt ennél még egy új póló is "menőbb". Őszintén mindenki le..arja a rangodat. Azt nézik, hogy ha kisebb akkor nem kellesz a teambe, ha nagyobb akkor meg boostolt vagy/ ő is olyan jó csak nem seggelt annyit a gép előtt. Mikor meglátják senki sem fogja azt gondolni, hogy hűű milyen menő ő Diamond én meg nem.
9/13 A kérdező kommentje:
szerintem meg százszor menőbb egy platina mint minden hétvégén ájultra inni magam
2016. ápr. 5. 13:50
10/13 anonim válasza:
#9: Próbálj meg vele csajozni, rögtön kiderül, hogy mennyire menő egy hülye játékra elszúrni több száz órát. Mondom ezt úgy, hogy a WoW-ban benne van vagy 3000 órám, de ott ismertem meg a feleségemet és a legjobb barátaimat is, úgyhogy nem volt teljesen elvesztegetett idő.
Higgy nekem, a videojátékban elért eredmény sosem lesz menő, bármennyire is álmodoznak erről az "e-sportok" rajongói. A normális emberek számára egy LoL- vagy CS:GO világbajnok is ugyanúgy egy kockafejű nolifer gyökér lesz, akárhány milliót játszik is össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!