Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims 4 - állandóan elkésik a...

Sims 4 - állandóan elkésik a gyerek az iskolából, miért?

Figyelt kérdés
A problémám az, hogy az egyik gyerek mindennap elkésik az iskolából. A másik gyerek, amikor elindul és kiér a kapun, utána eltűnik és "elmegy" az iskolába. Viszont, a másik gyerek meg elindul és sok-sok utcán végigmegy, összevissza bojong, míg végül mindig megáll (3-4 órával később) egy tónál és ott eltűnik és "eljut" az iskolába. Mindennap hívja őt telefonon az iskola és azt mondják, hogy romlani fog a teljesítménye, ha még párszor elkésik. Nem értem mi a gond, mindkettőt ugyanúgy küldöm iskolába. Mindkettő ugyanolyan jó tanuló. Valaki tudja, hogy mi lehet a gond?

#játék #Sims 4 #elkésik az iskolából
2016. márc. 23. 18:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem játszottam különösebben sokat a játékkal valószínűleg egy játékhiba vagy, nem akarnak ugyanazon az útvonalon menni közel ugyanbban az ídőben.Talán megpróbálhatnád azt hogy, először elküldöd azt aki nem késik majd, ezután nem sokkal a másikat.Ha ez nem müködik akkor legalább megpróbálhatná venni egy kerékpárt annak amelyik késik hátha, így ídőben beér.
2016. márc. 23. 21:27
 2/11 anonim ***** válasza:
Már amennyiben van kerékpár.Az előző részekben volt így, úgy gondolom ebben is van.
2016. márc. 23. 21:29
 3/11 A kérdező kommentje:
Sajnos, tudtom szerint nincs kerékpár. Megfigyeltem és már nem mindig ugyanarra megy, az előbb elindult arra amerre szokott, majd visszafordult, eljött egészen hazáig a kapuhoz, majd újra elindult egy másik irányba. Volt olyan is, hogy csak 2 utcányit ment és eltűnt (elment a suliba). A másik sim viszont azonnal eltűnik, ahogy kiér kapun és sosem indul neki gyalog a városnak. Lehet, hogy tényleg valami hiba, csak fura, hogy a másik sim simán beér a suliba. Azt gondolnám, hogy ha hiba, akkor minden gyereknél így kéne lennie, nem csak ennél az egynél. Ez a sim hazafelé is gyalog jön, tök messziről, a másik meg csak úgy otterem a ház előtt. Sőt, amelyik bugos, az még a leckét is megírja útközben, mire hazaér, ha erre utasítom. A másik csak akkor írja meg, ha már leült otthon. Szóval, eléggé érdekes ez így, csak az a gond, hogy nem akarom, hogy romoljanak a jegyei a sok késés miatt.
2016. márc. 23. 22:05
 4/11 A kérdező kommentje:
Elindulnak egyébként maguktól, nem kell küldeni őket, csak az egyikért jön a láthatatlan busz, a másik meg megy gyalog.
2016. márc. 23. 22:07
 5/11 anonim ***** válasza:
Eredeti a játék?
2016. márc. 23. 22:16
 6/11 A kérdező kommentje:
Igen!
2016. márc. 23. 22:28
 7/11 anonim válasza:
Milyen jellemvonásai vannak annak a sims-nek mert lehet hogy az is befolyásolja ?
2016. márc. 25. 09:31
 8/11 A kérdező kommentje:
Whiz kid a fő jellemvonása, aminek a lényege, hogy ő akar lenni a legjobb tanuló az iskolában. A tulajdonsága pedig Genius.
2016. márc. 25. 18:12
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem a játékkal van valami baki. A sajátomban is észrevettem már ilyen apróbb hibákat. Elég bosszantó, hogy ennyi gondom van vele.
2016. ápr. 1. 19:45
 10/11 anonim ***** válasza:
vagy a játék a gyerek személyiségét lustának vagy valaminek állitotta be
2016. máj. 26. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!