Érdemes-e nekem elkezdeni a Pillars of Eternity-t?
Persze, de tényleg szükséged lesz azokra, amiket leírtál. Angol tudásra és türelemre (főleg magad iránt) főleg.
Olvasni rengeteget fogsz, ezért ha nem tudsz angolul, vagy nem érdekel, akkor ebből is csak gombnyomkodás meg fejvakarás lesz, hogy most mi a fene is történt.
Egyébként a Baldur's Gate sorozat, illetve a Planescape: Torment még ma is játszható, sőt, utóbbinál egyikben sem találtam jobb és érdekesebb történetet.
Újabbakból a Tyranny és a Torment: Tides of Numenera is vállalható.
A lényeget összefoglaltad magadnak. Ezek jó játékok, de nem mindenkinek. Olvasni kell, gondolkodni, belemerülni, tervezni. Mondhatni bármit, amit a Witcherből, vagy Skyrimből tanultál, annak ezekben nem veszed sok hasznát.
Felfoghatod őket nagyon interaktív könyveknek, ahol rengeteg dolgot te alakítasz.
Kezdheted amivel akartad, az van kint legrégebb óta, kijavították a bugokat. A Tyranny rövidebb, de elvileg sok végigjátszásnyi tartalom van benne. A harmadik pedig jó értelemben fura, bár nehéz elfogadni a PST szellemi örökösének. Szerintem tartsd ezt a sorrendet. A Pillars az elején nem az igazi, de amikor beindul a történet, akkor tényleg el lehet vele lenni.
A régi nagyokat nem értem miért hagyod ki, tény, hogy eljárt felettük az idő és nehézkesebb a kezelésük, de az újak sem grafikára gyúrtak, ráadásul művészi értelemben teljesen rendben vannak a külsőségek. A PST bő 90%-a harcmentes a megfelelő karakterrel, annyira erős benne a történet és a dialógusok (lehet ész nélkül hentelni is, csak minek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!