Miért van az, hogy nagyon nehezen tudok elkezdeni egy horror játékot?
Figyelt kérdés
Nagyon el szeretném kezdeni, mert szeretem ezeket a játékokat, viszont annyira félek is tőlük, hogy nem mindig tudok elég erőt venni magamon, hogy nekikezdjek. Anno az Alien Isolationnal is így voltam, azt végigjátszottam, és nagyon tetszett. Örülök, hogy nekiálltam.2017. máj. 13. 21:18
1/11 A kérdező kommentje:
Outlast-ról lenne szó.
2017. máj. 13. 21:18
2/11 anonim válasza:
Gyakorlatilag meg is válaszoltad a saját kérdésedet.
3/11 anonim válasza:
én pont most tervezek nekiülni az Outlastnak...
4/11 anonim válasza:
te legalább el mered kezdeni...én már egy hónapja halasztom a Limbo játszását az elején lévő óriáspók miatt:(
5/11 anonim válasza:
Pedig a Limbo még vicces is :D
Outlast kevésbé.
Kinek hogy, én pl streamen szoktam horror-t nézni, de talán a dead space amit úgy rendesen végig tudtam játszani.
6/11 anonim válasza:
itt a 4-es, amúgy hány éves vagy? nem lehet, hogy túl fiatalon láttál már ilyet és ezért félsz, nálam ilyesmi
7/11 anonim válasza:
Én szerintem se az outlast,sőt egyik horror játék sem ijesztő,én pl horror filmeken baromira félek,de játékokba nem igazán,inkább csak zavar hogy néha nem lehet elmenekülni előlük.
8/11 anonim válasza:
na nekikezdtem az Outlastnak
1 óra össz 2szer ijedtem meg
szal sztem nem vészes..
9/11 anonim válasza:
Hát pedig az Amnesia óta harmatgyenge a horror játékok felhozatala. Legtöbb horror játék már csak abból áll, hogy bizonyos időközönként egy szörny a pofádba ugrik (Jumpscare) és attól kell megijedned. Meg persze azóta sok játékban szigorúan már nem tudsz harcolni az ellenfelek ellen, még akkor se, ha azok nem is szörnyek, hanem emberek.
10/11 anonim válasza:
#9 amúgy ez valamilyen ponton már-már zavaró
ha az Outlastot vesszük oké hogy a 200 kilós Chris Walker elver minket, de mikor a 40 kilós beteg ránk ugrik ott inkább nevettem, miből van Miles hogy nem tudja magáról lepofozni a szerencsétlent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!