Mennyibe kerülne most elkezdeni a wow-ot?
Az első válaszolónak:Köszönöm! Ezek szerint a kezdés nem drága a havidíj is türhető csak abba nem vagyok biztos hogy "kifizetődik" a játékélménnyel,ezt kell métlegelni de azthiszem belevágok és majd meglátjuk.:)
A második válaszolónak: :)
Én kb 4 évig játszottam amikor kijött, utána mentem vissza Draenorra, nekem hatalmas csalódás volt. A kasztok skill rendszere egy vicc, akárcsak a dungeon finder, a szintre növekvő Heirloom cuccok, teljesen elment a lehúzásba. Jól gondold meg.
Az első leírta a lényeget, alap játék csomag + a legion kieg, ezzel lesz 30 napod, utána 11 (6 hónap)-13 (1 hónap) eurós előfizetésben fizetsz. Az óra akkor is ketyeg ha nem játszol.
Játékon belüli pénzért lehet venni 30 napos játékidő tokent (megveszed más játékostól, aki valódi pénzért vette, majd eladta az aukciós házban), de ezt kifarmolni nem egyszerű mutatvány, kezdőnek simán 7-8 hónap napi pár órás rendszerességű játékkal, mire mindent kiépít meg beletanul.
Ha jól rémlik, 20-as szintig ingyen kipróbálhatod, érdemes ezzel kezdeni, illetve ha nem feltétlenül csak a demon hunter class izgat, akkor csak az alapot megvenni a legelején, ha tetszik és folytatni akarod, később is lehet fejleszteni Legion kiegre és nem úszik el feleslegesen 12 ezer forint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!