Miért 5 elixir a Witch?
Figyelt kérdés
A Night Witch 100x jobb és csak 4 elixirbe kerül, nem értem hol van benne a logika.2017. jún. 19. 14:25
11/15 anonim válasza:
Tényleg nincs abban logika hogy többe kerül, DE
a night witch Legendary lehet ezért kerül többe...
Nem tudom :D
12/15 A kérdező kommentje:
A Night Witch olcsóbb.
2017. júl. 26. 09:46
13/15 anonim válasza:
Nekem nem tetszik a night witch. 750hp-val semmire nem jó... mire odaér a towerhez meghal. A princet se lehet vele kivédeni, mert egyből meghal, a mini pekkát se lehet vele kivédeni, mert a night witch sz@r kártya, arról meg nem is beszéltem hogy légit nem is lő. Ezért 5 elixir a sima Witch...
14/15 A kérdező kommentje:
Hallod te miről beszélsz? Ki mondta, hogy magában kell lerákni? :D Kell elé egy tank, és máris nem hal meg. Valamint kell rakni olyan kártyát ami légit lő. Pl golem mögé Night Witch aztán baby dragon.
2017. júl. 28. 20:01
15/15 A kérdező kommentje:
Összegyűlt a 80.000 gold, úgy hogy semmit sem költöttem a játékra. Hogy is volt az, hogy p2win?
2017. júl. 29. 11:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!