Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért 5 elixir a Witch?

Miért 5 elixir a Witch?

Figyelt kérdés
A Night Witch 100x jobb és csak 4 elixirbe kerül, nem értem hol van benne a logika.

#Witch #Clash Royale #Night Witch
2017. jún. 19. 14:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
7%
MERT AZ A JÁTÉK EGY SZAR
2017. jún. 19. 18:03
 2/15 anonim ***** válasza:
27%
Ha a Clash Royale-ról van szó, akkor egyetértek az első válaszolóval. Én kipróbáltam. Az elején még tetszett, aztán az egyik barátom bevett a klánjába. Egyre többen lettünk, aztán kidobtak a klánból oktalanul... Másrészt tele van csalókkal. Sokkal gsorsabban töltődik az elixire a másiknak mint nekem, Arena 1-es játékosoknak simán jobb deck-je van mint neked. Szóval összegezve az a játék nemhogy megöli a barátságot, de még idegesítő is. Nem ajánlom senkinek...
2017. jún. 21. 17:57
 3/15 anonim válasza:
64%
2es valaszolo!Nem jobbak a deckjeik,nem toltodik gyorsabban az elixiruk csak nem kapnak duhrohamot azon hogy 3 meccset vesztenek egymas utan.Turelem kell a jatekhoz.En penzraforditas nelkul jutottam el arena 8ba es megvan az osszes legendary.Nen szabad rogotn az elejen feladni.arrol hogy oktalanul dobtak ki a klanbol az mar szemelyes ugy...biztos annyira toketlen tarsasag volt hogy nem kellettel nekik
2017. jún. 27. 17:02
 4/15 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszolóval egyet értek, nagyon jó játék, de erős idegek kellenek hozzá, és hogy ne add fel akkor sem, ha sokat vesztesz.
2017. jún. 28. 23:36
 5/15 anonim ***** válasza:

Ha az a trágya domb jó játék akkor még sose játszottál egy minőségi játékkal . Mit lehet abbban élvezni ? Az egész egy hearthstone coc os karakterekkel

én még azon a napom letöltöttem amikor kijött is ugyanabban az órában le is töröltem . Ha szerinted az a játék stratégia

akkor egy Coh hoz vagy egy MoW hoz már atom fizikusnak kéne legyél

Minek is beszélek úgy se ismeritek

Nézd meg a south park 18 évad6. részét és talán magadhoz térsz . Az a rész majd jobban elmagyarázza mint én

És azt a trágyát hivatalosan is a leg P2W-ebb játéknak nyilványították

2017. jún. 29. 11:07
 6/15 A kérdező kommentje:

South Park? Egy mesefilm mit magyaráz el? XD

Amúgy meg te is beismerted, hogy amint letöltötted, egyből letörölted, tehát azt sem tudod milyen.

2017. jún. 29. 19:53
 7/15 anonim ***** válasza:

gondolom még sose láttál southparkot XD

azt ismertem be hogy 1 óra alatt arra jöttem rá hogy ez a játék még egy p2w játék a supercelltől és hogy már láttam valahol ezt

gondolom te is egy kb 12 gyerek vagy iphoneall aki segghülye és gamernek valja magát pedig még sose látott pc-t belülről

2017. jún. 30. 13:06
 8/15 A kérdező kommentje:
Ne segghülyézz bunkókám. Képzeld fizetés nélkül van most 30.000 goldom, akkor miértis lenne pay2win játék? És mi köze annak, hogy én ki vagyok, ahhoz hogy ezzel jatszok? Hát kabbeafaszt.
2017. júl. 25. 09:56
 9/15 A kérdező kommentje:
Sőt, kaptam ingyen magicalt és super magicalt, ha kinyitom meglesz a 40.000 gold.
2017. júl. 25. 09:59
 10/15 A kérdező kommentje:

Reagálva:

#2:

Nem töltődik gyorsabban az elixirje, csak gyorsabb a deckje. Arról meg nem tehet senki, hogy egy arena 1-es is jobb decket tud összerakni, mint te. Amúgy lehet neten is nézni deckeket, nem muszáj magadtól összerakni.

2017. júl. 25. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!