Miért 5 elixir a Witch?
Ha az a trágya domb jó játék akkor még sose játszottál egy minőségi játékkal . Mit lehet abbban élvezni ? Az egész egy hearthstone coc os karakterekkel
én még azon a napom letöltöttem amikor kijött is ugyanabban az órában le is töröltem . Ha szerinted az a játék stratégia
akkor egy Coh hoz vagy egy MoW hoz már atom fizikusnak kéne legyél
Minek is beszélek úgy se ismeritek
Nézd meg a south park 18 évad6. részét és talán magadhoz térsz . Az a rész majd jobban elmagyarázza mint én
És azt a trágyát hivatalosan is a leg P2W-ebb játéknak nyilványították
South Park? Egy mesefilm mit magyaráz el? XD
Amúgy meg te is beismerted, hogy amint letöltötted, egyből letörölted, tehát azt sem tudod milyen.
gondolom még sose láttál southparkot XD
azt ismertem be hogy 1 óra alatt arra jöttem rá hogy ez a játék még egy p2w játék a supercelltől és hogy már láttam valahol ezt
gondolom te is egy kb 12 gyerek vagy iphoneall aki segghülye és gamernek valja magát pedig még sose látott pc-t belülről
Reagálva:
#2:
Nem töltődik gyorsabban az elixirje, csak gyorsabb a deckje. Arról meg nem tehet senki, hogy egy arena 1-es is jobb decket tud összerakni, mint te. Amúgy lehet neten is nézni deckeket, nem muszáj magadtól összerakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!