Hogyan kezdjek neki?
Kérlek olvasd végig.Lehet hülye 10 évesnel fogtok nézni, de nem az vagyok...Ha rossz helyre raktam a kérdést, akkor bocsi! Szóval, a kérdésem az, hogy hogyan kezdjek neki a youtube "karrieremnek"? Van életem, rengeteg ismerősöm van, kezdek minél többet kimozdulni, többet ismerkedek. Szóval nem a youtube lenne az életem, csupán az a célom, hogy egy hobbim legyen (van több is), ez csak ilyen heti egyszer kétszeri kis elfoglaltság, időtöltés lenne. Emiatt nem mondanék le semmiről, értsd a családot, barátokat,csajokat, sportot, stb.Szóval kérdésem az hogy mivel kezdjem. Kamera elé még nem akarok állni, nincs is olyan kamerám, mikrofonom, meg az az igazság, hogy a nagyszájam ellenére félek még kamera elé állni és ezt feltölteni ezeknek..a insta meg face más, youtubon könnyebben kifiguráznak az emberek, és rengetegen fikáznak. Valamilyen tipp? Amire fontos figyelnem?
❌❌❎LEGFONTOSABB KÉRDÉS! ❎❌❌ Milyen játékról érdemes videóznom? Telefonosra gondolok, ami népszerű és érdekelt a yotubon! MINDEN KRITIKÁT ÉS TANÁCSOT VÁROK! Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!