Hogyan kezdjek el játszani League of Legendsben?
Figyelt kérdés
Beregszitráltam és játszottam vele pár kört az edzés részén de hogy lehetne csatlakozni egy játékhoz az egyéniben? Volt már párszor hogy csatlakozni szerettem volna de mindig kitiltottak a játékból...Talán túl alacsony színtű (lvl 5) vagyok és ezt nem szeretik a játékosok? Előre is köszönöm a válaszokat :) 17/L2017. febr. 14. 23:43
1/6 anonim válasza:
Botok ellen kell játszanod az elején.
2/6 anonim válasza:
Botok ellen menj kb. lvl10-ig, akkor meglesz már minden idézői képességed + akkor oldódik fel, ha jól tudom a PVP szekció. Egyéni játékból meg nem a szinted miatt dobtak ki, hanem ott olyan szobák vannak, ahol X akar játszani direkt Y-nal.
3/6 A kérdező kommentje:
rendben,köszönöm a válaszokat!
2017. febr. 15. 11:44
4/6 anonim válasza:
Szia! Mivel, hogy nagyon sok a smurf(az olyanok akiknek már van egy felhasználójuk amivel már elértek egy nagyobb szintet) account kis szinten, ezért lvl 10-15ig csak botok ellen játsz, különben se esélyed, se kedved nem lesz, mert csak kihasználnák hogy kezdő vagy és megölnének mindig. Onnan kezdve remélhetőleg bedob a kezdő matchmakingbe ahol a saját szinteddel tudsz játszani, fejlődni. Ha megtetszik a játék és eléred a 30-as szintet, ne játsz rankeden még, egy jó ideig ne. Mindenki elköveti azt a hibát, hogy rögtön játszanak(magamat is beleértve) és csak a csapatot hátráltatják. Legalább 500 normál wint jó lenne megszerezni előtte. :)
5/6 Rysex válasza:
én a chat offra és a mute-ra szavazok.
Bár ilyenkor jön a jogos kérdés. Minek játszok online ha blokkolsz minden kommunikációt. Egyszerű. A közössègért és a szórakozásért. Na pont emiatt hagytam is abba ezt a játékot.
6/6 anonim válasza:
botok ellen játsz lvl 15-ig kb egyéni mindig kifognak általába dobni az nem is erre van amugy ha szeretnél bejelölhetsz én is nemrég kezdtem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!