Másnak is vacakol a WOT?
Az fps 25 körül mozog, míg a ping 50-100 körül, de néha 300 fölé is ugrik. Még a hang is szaggat!
Mi lehet a baj, illetve mit lehetne ellene tenni?
De nem vagytok egyedül:
A wot szerverei túlterheltek. Amikor kezdtem a játékot, csak egy eu szerver volt, és hasonló gondokkal küzdöttünk, majd lett kettő, és minden szép lett. De a játékosok sokasodtak. Ha netán beakcióznak valamit, mondjuk 5* szorzó, szinte játszhatatlan. De az fps-hez nincs köze. A 25 még beleférne, ha stabilan meglenne. A swap a linux rendszereken ua , mint a virtuális memória a windowson. Nekem 8 gb memóriám van a gépben. Egyszer teszteltem egy 2gb-s memóriát az egyik 4-es helyén. Rendben működött minden, de ha a wotot futtattam, hibák jöttek. Ha visszatettem a 4-es minden ok. Tehát 4-et biztosan használ, de lehet, hogy 6-ot is.
A feljebb írónak igaza lehet, ha a wincseszterről dolgozik, szaggathat.Sokkal lassabb az elérési ideje, mint a memóriának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!