Másnak is vacakol a WOT?
Az fps 25 körül mozog, míg a ping 50-100 körül, de néha 300 fölé is ugrik. Még a hang is szaggat!
Mi lehet a baj, illetve mit lehetne ellene tenni?
Ha alacsony az fps-ed akkor valószínűleg öregedik kifelé a géped vagy csak túlságosan felhúztad a grafikát.
A magas pinged oka lehet a gyenge internet, a háttérben futó torrent vagy bármilyen egyéb internetkapcsolatot igénylő program.
Az alaplap 2 vagy max. 3 éves, a rendszert 1 hete raktuk újra, SSD-re. A grafika a minimumra van állítva.
Letöltések nem, feltöltések is csak 3 megy (már amikor húzzák), és az is más gépen.
Minden esetre a válaszodat nagyon köszönöm!
Az internet 60 megás. Ezt hellyel-közel (ált.45-59 közt szokott változni) tartani is szokta.
Bocsi a szakaszos válaszokért. :)
VGA, HDIM, ezek nem tudom, hogy micsodák, nem igazán értek a számítógépekhez. Ezek a "mélységek" számomra már "magasak". :)
A procim: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7300 2.66 GHz.
A memó 3G.
A "swap" kifejezés számomra szintén ismeretlen.
Egyébként megnézte egy haver, aki tőlem sokkal jobban ért a gépekhez, szerinte a gép és a net paramétereivel "repesztenie kellene" a WOT-nak.
Pont ugyan ez a problémám nekem is mint a kérdezőnek.Azért nem gondolom hogy a gépemmel lenne baj mert két hónappal ezelőtt még semmi problémám nem volt.Nagyon ritkán beingadozott a net valamiért,akkor felszaladt a pingem az égig,aztán vissza.
Most meg csatánkénti problémák vannak.Főleg fps.
Szerintem valamelyik frissítéssel érkezett az áldás.
Arra én is kíváncsi vagyok mi ilyenkor a teendő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!