Van egy baj a team fortress 2 vel?
Figyelt kérdés
Most kezdtem el letölteni a TF2 a Steamról rég nem játszodtam vele és most újra le kell töltsem. Félig le is töltötte de most megbolondult 41 napot 123 napot stb ir az elejit jol vitte mutatta hogy van még 1 óra de most napokot ir , tölti egy kicsit majd az irja hogy kapcsolati időtullépés a nettel lehet a baj vagy mivel?2017. máj. 12. 14:42
1/2 anonim válasza:
Hát tuti a nettel lehet baj.De a legegyszerűbben úgy derítheted ki hogy,
próbálj meg valami más játékot is tölteni steamról, ezt addig leszünetelteted, és ha azt is ilyen lassan akarja szedni, akkor megvan a probléma forrása.
2/2 A kérdező kommentje:
A nett szerintem az a baj 3 gép 2 telefon 1 tablet veszi a nettet szerintem az öli
2017. máj. 12. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!