Melyik billentyűkkel lehet taunt-okat előhozni tf2-ben?
Figyelt kérdés
#Team Fortress 2 #taunts
2017. ápr. 18. 19:36
1/7 anonim válasza:
Könnyebnek találtad itt megkérdezni és várni X percet/órát egy válaszra, mint megnézni játékon belül a billentyűk kiosztását?
2/7 A kérdező kommentje:
Igen, mert még nem töltöttem le, és addig nem is fogom tudni, míg rossz a gépem... (1-2 hét)
2017. ápr. 19. 00:42
3/7 anonim válasza:
Sokból tartott volna leírni? XD
Alapbeállításnál a G
4/7 A kérdező kommentje:
Bocs, éppen szárítottam a hajam... xd
De az nem csak 1 tauntra jó?
2017. ápr. 19. 11:39
5/7 anonim válasza:
Igen. Google: tf2 taunt, első találata
Ha ezt megnyitod a legelső mondat leírja, de még a google találat is úgy leírja hogy meg sem kell nyitni hozzá az oldalt. Ugyanúgy vissza lehet kérdezni: könnyebb volt 16 órát várni egy válaszra mint beírni 2 szót a kereső és olvasni? Ezek szerint igen.
6/7 anonim válasza:
2. Vagyok
Hát egy ideje nem játszottam vele, az igaz, de akkor úgy kellett, hogy vannak az alap tauntok, amik fegyver függőek. Ha a kő papír ollót akarod, vagy hasonló ilyeneket, azokat fel kell szerelned, és ha hosszan nyomod a G-t ki ad egy menüt, és ott számokkal kiválaszthatod.
7/7 A kérdező kommentje:
Okay, köszi a válaszokat, nem nagyon tudja megnyitni a telefonom az oldalakat... mindegy-mindegy, köszi. ^^
2017. ápr. 19. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!