Mivel játszak 2017ben?
MMORPG játékokat gyakorlatilag felejtsd el. (Amiben fejlődni kell, farmolni, küldetéseket csinálni stb...) Ebből adódóan az MMORPG játékok függőséget okoznak, és ezért kerülendőek.
Inkább az FPS (lövöldözős) játékokat javaslom. Azt tudsz egyedül és csapatban is. Counter-Strike, Call of Duty, Battlefield... Nyilván akár ezek is okozhatnak függőséget, de mégsem akkorát, mint egy MMO.
Egyébként telefonra javaslom a Pokémon GO-t. Igaz az is egy MMO féle, de a szabadban kell játszani.
Ezeket hívják böngészős játékoknak, vagy az általad leírt MMOknak, amivel nem szeretnél játszani, meg ott vannak az egyéb ingyenes játékok. Itt vannak népszerűség alapján rendezve a további ingyenes játékok.
Ha itt nincs semmi ami tetszene, akkor az általad leírt játék nem létezik. Mert már ki kell nyitni a pénztárcát sajnos vagy sem.
Én a legjobban ezeket ajánlom:
Team Fortress 2
PayDay 2
The Forest
Overwatch
Battlefield 1
Star Wars Battlefront
Garry's Mod
Esetleg Minecraft (nem vagyok egy nagy Minecraftos de azért haverokkal fun tud lenni)
Hát, én ezeket tudom mondani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!