Mi az Outlast 2 története?
Figyelt kérdés
Nem merek játszani vele, de úgy hallottam jó lett. Valaki leírná? :D2017. máj. 10. 13:39
11/12 anonim válasza:
Nekem is a whistleblower a kedvencem és a második ténlyeg gagyi volt,a csákányos nőn kívűl szinte semmi félelemetes nincs benne,csak idegesítő hogy mindig elkapnak,ami nagyon epic benne az a menekülős részekre igaz,a scriptelt menekülős részek,ahogy fps módból látod amint fejvesztve menekül a karaktered árkon-bokron,ajtón az barimi hangulatos és átérezhető,de a bujkálós/lopakodós részes egész egyszerűen gyengék,valamint az ellefenfeleknek nagyon jó a 3. Érzékük,szóval egy hangulatos,szép,és izgalmas fogócskajáték,de outlasthoz képest lapos.
12/12 anonim válasza:
Én végigjátszottam és Nekem az egyik kedvenc játékom lett sokkal jobb mint az előző kettő! Története is nagyon jó szerintem, szerintem próbáld ki nekem nem olyan félelmetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!