Mi az Outlast 2 története?
Mikor lesz már vége ezeknek a kérdéseknek?
https://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=outlast+t%F..
Na jó, csak most az egyszer:
Sokat kell menekülni és bujkálni a sötétben, egy csomószor megölnek és újra kell kezdeni, de a végén úgyis mindenki meghal és a gonoszok győznek.
Szerintem meg pont jobb volt mint az előző rész. (A Whistleblowernél nem de az eredeti Outlastnál igen). Sztoriban sokkal erősebb és jobb volt az atmoszféra, a befejezés pedig totál mindfuck (már ha leesett hogy mi történt)...
Amin szerintem mindenki panaszkodik, hogy az üldözős részeknél nem volt meg a hide-and-seek jelleg mint az előző játékban, hanem többször újra kell próbálni mire sikerül. De ez meg a környezetből adódik, szóval nem nagyon lehetett volna jobban csinálni.
Nekem az egyetlen panaszom az volt, hogy túl rövidnek találtam, de le merem fogadni hogy jön még egy DLC hozzá.
SPOILERES:
az alap nyilván tiszta,Blake -kel vagyunk aki egy újságíró,ki kell menekítenünk a faluból a feleségünket(Lynnt).Három csoporttól kell tartanunk a faluban(ezenkívül persze mindentől ami él és mozog,néha még egy útba kerülő kaktusz is bánt...).Az egyik csoport a vallási fanatikusok,az ő vezetőjük a kövér prédikátor (Knoth).Ők rabolják el elősör Lynnt,tőlük kerül át a második csoporthoz:ők az eretnekek(heretics),akik a vallási fanatikusok riválisai.Nem ölik meg a csajt,mert úgy gondolják az antikrisztust várja,és nekik az a cél,hogy az megszülessen.A harmadik csoport a fertőzött lakosok csoportja(scalled).Keresztül kell menni rajtuk is.Sajnos ők is el szándékoznak tenni láb alól,mert messiásnak hisznek,akinek a halála után rájuk megváltás vár.Az ő vezetőjük a bizarr törpe,ha emlékszel rá,egy óriás hátáról fog lövöldözni ránk(az egyik legszivatósabb rész,ráadásul rohadt sokan vannak).Miután ezeken átverekedtük magunkat megtudjuk,hogy az egész hátterében a murkoff áll,akik itt is kísérletezgettek az emberekkel és egy toronyból bocsátottak ki olyan sugárzást ami ezt tette velük(az a fehér villanás amit többször is látni fogsz,megöli a madarakat).
A játék végére vszínű blake is bekattan a sugárzástól és újra látja meghalni az egykori iskolatársát Jessicát.Azt nem tudjuk,hogy Lynn normális maradt e.Miután kiszabadítjuk feltételezhetően megszüli a babát,de mikor blake megfogja a gyereket azt mondja:nincs ott semmi.Szóval a semmit fogjuk,és blake képzelődik.Konkrét magyarázat nincs erre sem,csak sejteni lehet.A DLCből fogjuk megtudni pontosan mi történt lynnel,vagy pl miért maradt normális ethan (a csávó aki segít nekünk az elején és elbújtat,őt is érhette pedig a sugárzás)Addig csak találgatni lehet.
Tényleg ez a legjobb szó rá, hogy lefáraszt.
Egyszerűen nem olyan tipikus, na leülök és kikapcsolódok.
Az előbb játszottam végig, adott egy durva, atmoszférikus élményt, de nekem még mindig a Whistleblower a kedvencem, Eddie és a "szinkronhangja" telitalálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!