Mi az Outlast története, nem igazán értem?
Figyelt kérdés
Igazából kb. az egészet. Addig oké, hogy az elmegyógyintézetbe csináltak kísérleteket. De ki az a Billy a végén? Mi a franc az a szellem? Egyáltalán mi a franc történik a végén, a befagyott kutatóbázison? A végén a SWAT-osokat mi öli meg, miután elsötétült a kép mert meghaltál? Miért üldöz az egész játék során egy 3 méteres tömör izom zombi? Mit keresnek a SWAT-osok az elmegyógyban? Stephen Hawking a végén mi a frászt keres benne? Valaki nagy vonalakban el tudná magyarázni?2013. szept. 15. 10:24
1/4 anonim válasza:
Ez mind engem is érdekelne. Remélem valaki eltudja majd magyarázni, mert én eddig semmi választ nem találtam egyik kérdésre sem.
2/4 anonim válasza:
Billy az akiről szól az egész ő rajta kisérleteztek hogy elválaszák a lelket a testől úgy lett szellem elkel őt pusztítani mert addig nincs kiút onnan és ő okozta a borzalmakat és a szét trancsolt embereket amúgy a végén Billy ugye bár dobálgat minket fel le mert elpusztítottuk de mielőtt meghalna belénk szál és mi leszünk az "új" és amikor megölnek minket széjjel szedjük őket amit nem láttunk
3/4 anonim válasza:
Az a "3 méteres tömör izom zombi" az egy ember akin kísérleteztek. Mármint több kísérlet volt ,és az egyikben valami "proteinféle" anyagot akartak csinálni ,hogy a katonák erősebbek legyenek ,és ő volt az alany. Ez miatt lett nagy ,és erős. Meg azért van ,egy csomó ember akinek le lett műtve ,a pénisze. (Kellett a kísérlethez ,asszem ,vagy mit tudom :D ) Meg asszem a doki csinálta a kísérletet. Aztán az nem Stephen Hawking ,hanem a szellemes kutatás/kísérlet vezetője. A SWAT-esek ,a borzalmakat akarták leállítani ,téged meg azért öltek meg ,a játékban ,mert annyi borzalmat láttál ,meg le is kameráztad ,meg minden ,hogy nem akarják ,hogy kiderüljön.
4/4 anonim válasza:
Javítanám! :D Megnéztem e,gy Outlast ,eredeti story videó félét ,és abban azt mondják ,hogy a cég egy projekten dolgozott... Azon ,hogy kifejlesszék a tökéletes testet ,és lelket. (Azért ,hogy ne kelljen aludni ,erősebb legyen stb..) Billy (lelke) volt a lélek tökéletes alanya. A "3 méteres tömör izom zombi" ,meg Chris Walker ,a tökéletes test alanya. A SWAT-esel azok még a játék elején ,és mint végén ,a testet és lelket akarták megállítani. Az nem Stephen Hawking ,hanem a kutatásvezető. (Azért maradt életben ,mert a tökéletes lelket magának akarta) Aztán meg ,azért ölnek meg ,mert Billy szellemét nem győzted le ,csak "beléd költözött" ,ezért ölnek meg a SWAT csapat. Majd a szellem öli meg a SWAT csapatot. Remélem ,jól írtam le ^^ (Várom a 2. részt :3 )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!