Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi az Outlast története, nem...

Mi az Outlast története, nem igazán értem?

Figyelt kérdés
Igazából kb. az egészet. Addig oké, hogy az elmegyógyintézetbe csináltak kísérleteket. De ki az a Billy a végén? Mi a franc az a szellem? Egyáltalán mi a franc történik a végén, a befagyott kutatóbázison? A végén a SWAT-osokat mi öli meg, miután elsötétült a kép mert meghaltál? Miért üldöz az egész játék során egy 3 méteres tömör izom zombi? Mit keresnek a SWAT-osok az elmegyógyban? Stephen Hawking a végén mi a frászt keres benne? Valaki nagy vonalakban el tudná magyarázni?
2013. szept. 15. 10:24
 1/4 anonim válasza:
Ez mind engem is érdekelne. Remélem valaki eltudja majd magyarázni, mert én eddig semmi választ nem találtam egyik kérdésre sem.
2013. szept. 16. 14:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Billy az akiről szól az egész ő rajta kisérleteztek hogy elválaszák a lelket a testől úgy lett szellem elkel őt pusztítani mert addig nincs kiút onnan és ő okozta a borzalmakat és a szét trancsolt embereket amúgy a végén Billy ugye bár dobálgat minket fel le mert elpusztítottuk de mielőtt meghalna belénk szál és mi leszünk az "új" és amikor megölnek minket széjjel szedjük őket amit nem láttunk
2013. nov. 12. 21:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Az a "3 méteres tömör izom zombi" az egy ember akin kísérleteztek. Mármint több kísérlet volt ,és az egyikben valami "proteinféle" anyagot akartak csinálni ,hogy a katonák erősebbek legyenek ,és ő volt az alany. Ez miatt lett nagy ,és erős. Meg azért van ,egy csomó ember akinek le lett műtve ,a pénisze. (Kellett a kísérlethez ,asszem ,vagy mit tudom :D ) Meg asszem a doki csinálta a kísérletet. Aztán az nem Stephen Hawking ,hanem a szellemes kutatás/kísérlet vezetője. A SWAT-esek ,a borzalmakat akarták leállítani ,téged meg azért öltek meg ,a játékban ,mert annyi borzalmat láttál ,meg le is kameráztad ,meg minden ,hogy nem akarják ,hogy kiderüljön.
2016. szept. 5. 19:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Javítanám! :D Megnéztem e,gy Outlast ,eredeti story videó félét ,és abban azt mondják ,hogy a cég egy projekten dolgozott... Azon ,hogy kifejlesszék a tökéletes testet ,és lelket. (Azért ,hogy ne kelljen aludni ,erősebb legyen stb..) Billy (lelke) volt a lélek tökéletes alanya. A "3 méteres tömör izom zombi" ,meg Chris Walker ,a tökéletes test alanya. A SWAT-esel azok még a játék elején ,és mint végén ,a testet és lelket akarták megállítani. Az nem Stephen Hawking ,hanem a kutatásvezető. (Azért maradt életben ,mert a tökéletes lelket magának akarta) Aztán meg ,azért ölnek meg ,mert Billy szellemét nem győzted le ,csak "beléd költözött" ,ezért ölnek meg a SWAT csapat. Majd a szellem öli meg a SWAT csapatot. Remélem ,jól írtam le ^^ (Várom a 2. részt :3 )
2016. szept. 6. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!