Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek melyik ijesztőbb?...

Szerintetek melyik ijesztőbb? Outlast vagy Amnesia: A Machine for Pigs?

Figyelt kérdés
Szerintem Outlast, bár sokat nem tudok az új Amnesia-ról.
2013. szept. 10. 22:29
1 2
 1/11 severalgrunt válasza:
Nem lehet eldönteni szerintem. Az Outlast folyamatosan ijesztget, ezért valamilyen szinten kiszámítható, de persze ettől félelmetes marad teljes mértékben. Az új Amnesia (akár a régi) a nyomasztó történetmesélése és az egyedüllét érzése miatt rémisztő, és mindig arra számítassz benne, hogy na most biztos történni fog valami félelmetes. De aztán mégsem, vagy mégis? Folyton benned van a tudat, hogy lehet most kell menekülnöm, de lehet, higy nem.Röviden ez a különbség a 2 játék ijesztgetésmódszere között. Embertől függ, kire lesz nagyobb hatással az egyik módszer.
2013. szept. 10. 22:46
 2/11 anonim ***** válasza:
Az újról én sem, a régi hangulata sokkal ijesztőbb, mint az Outlast-é. Ettől függetlenül az utóbbi jön be nekem, tetszik ez a kamerázós, nyomozós történet.
2013. szept. 11. 01:35
 3/11 sKillEr96 ***** válasza:
Szintúgy nem tudok az új Amnesia-ról semmit, a régi nagy kedvencem, sok-sok custom story-t kitoltam hozzá, meg a story módot is, de nekem az Outlast a fent említett kamerás feeling miatt jobban bejön, de ettől még az Amnesia első része ijesztőbb a számomra.
2013. szept. 11. 15:40
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2013. szept. 11. 21:14
 5/11 anonim ***** válasza:

Az Outlasttal nem játszottam még, de az új Amnesia elég nagy csalódás volt számomra. Nem igazán ijesztő, rövid is. A sztorija nagyon tetszett, a helyszínek változatosak, a hangokat megint nagyon eltalálták, de összességében nem az igazi sajnos. Kár, hogy nem a Frictional Games, hanem a The Chinese Room csinálta. Az első Amnesia szuper volt, de ez csalódás. Nem mondom, hogy rossz játék, csak nem azt kaptam, amire számítottam. És a játékosok értékelésein is meglátszik ez, sokan lehúzták a játékot.

Pedig annyira vártam, annyira bíztam benne. Remélem, ha lesz harmadik Amnesia, azt a Frictional Games fogja egyedül csinálni és ismét Mikko Tarmia lesz a zeneszerző, neki sikerült a zenéivel nyomasztó, depresszív hangulatot teremtenie.

Ha le lesz árazva a játék, akkor érdemes lesz megvenni.

2013. szept. 13. 21:33
 6/11 anonim ***** válasza:

Nem szabad összekeverni az ijesztőt a félelemmel...

Pl:Kiugrik eléd egy szörny megijedsz.

Mész egy sötét folyóson,ahol furcsa hangok vannak ott félsz.

Remélem érzitek a különbséget.

2013. szept. 14. 17:39
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
szerintem mind a keto egy nagy sar egyiket se szeretem samomra mind a keto egy nula semi felelmetest nem talalok bene semit bar tudom hogy egyesek felnek de en etol a ket jatektol egyaltlan nem ijedtem meg
2013. szept. 15. 22:13
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
ja a kulombseg erzodik de en egyiket se eresztem eben a jatekban se felelmet es nem is ilyedtem meg es a masikban sem
2013. szept. 15. 22:15
 9/11 Béla Őrangyal szekta ***** válasza:
Nincs horror játék ami történetileg és hangulatilag felülmúlná az Amnesia/Penumbra játékokat.
2013. szept. 16. 23:15
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
A horror játékok titka,hogy bele kell élned magad, azaz gondolj bele,hogy mi lenne ha te lennél ott.
2013. szept. 17. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!