Most hogy az új cod vissza visz minket a második világháborúba, eljöhet pár évre a világháborús játékok reneszánsza?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 23. 11:12
1/8 anonim válasza:
Én egy világháborús BF-nek örülnék, 1943 elég vékony volt, 1942 meg rég volt. Megnézném Frostbite alatt hogy működne.
2/8 A kérdező kommentje:
Azt én is eltudnám viselni,tigrissel átgázolni a házakon :D
2017. ápr. 23. 14:10
4/8 A kérdező kommentje:
Miért ?
2017. ápr. 23. 20:48
5/8 anonim válasza:
#4: Mert elmúltam 40 éves, és a II. Világháborút minden formájában láttam, olvastam, játszottam már. A könyökömön jön ki a téma. Ráadásul visszatér a "boots on the ground" is, azaz újra lehet kempelni, sniperkedni, és minden mást, amit szívből gyűlölök, és amiket az utóbbi évek CoD-jai szinte már teljesen kiküszöböltek.
6/8 anonim válasza:
Szerintem meg ráfér a vérfrissítés,tekintve hogy BO2 óta nem jött ki jó CoD.
7/8 anonim válasza:
Volt már reneszánszuk, egy időben tonnaszámra gyártották őket. Elég is volt.
8/8 10 deka farhát válasza:
Csak akkor, ha eddig még nem látott helyszíneken folyik a harc. Sztálingrád, Berlin stb. egy kicsit uncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!