Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Xbox360-ra tudtok jó I....

Xbox360-ra tudtok jó I. világháborús játékokat? Főleg repülőgép szimulátor érdekelne. ( Többi lent. )

Figyelt kérdés
Tudom, Google a barátom, de azzal nem találtam. Csak II. Vh.-val kapcsolatosat dob ki, de nem hiszem, hogy nem készült ilyen.

2016. dec. 31. 01:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát pedig elég valószínű, hogy nem készült. Az Xbox360 és PS3 életciklusának eleje beleesik a II. vhs játékok aranykorával. Mindenki azt csinált rá, amíg nem lett menő a modern katonáskodás. Az első világháború eleve mostohagyerek, a Battlefield 1en kívül szerintem nem is készült hozzá populáris játék évtizedek óta. Még a PS1-Pentiumos időkben volt jó pár világháborús repülőszimulátor (vs Red Baron), de mivel a ezek teljesen kikoptak szerintem nem fogsz ilyet találni.

A legújabb ilyesmi játék ami eszembe jut az a Crimson Skies - High Road to Revenge című Xbox Classic (a 360 elődje) játék, ami fut 360on is ha van belső merevlemezed és vagy szerzel hozzá egy lemezt, vagy letöltöd a netről a játékot (pénzért). Viszont az a játék is már futurisztikus az I. vhhoz képest, egy alternatív 1930ban játszódik.

2016. dec. 31. 08:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Tényleg nem készült ilyen.
2016. dec. 31. 10:11
 3/4 A kérdező kommentje:

Hát, szomorú!

De azért köszi a válaszokat, ment a zöld pacsi.

2016. dec. 31. 11:47
 4/4 anonim ***** válasza:
World Of Warplanes (ez nem II. világháborús sajna)
2017. ápr. 16. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!