Milyen lenne egy II. világháborús Assassin's creed?
Nem lenne rossz.
Egyébként van egy hasonló játék. The Saboteur a címe.
ha jól emlékszem a Unity-ben van egy bónusz pálya amiben megbolondul az Animus és Arno a II. világháborúba kerül
pont ez volt a Ubisoft célja, hogy felmérjék mennyire lenne igény egy II. világháborús AC-ra és milyen visszajelzést kapna
Hát nem tudom, szerintem nem tudnák jól kivitelezni. A II. VH alapból nagyon tág fogalom, sok helyszínes, amik között nehéz lenne találni megfelelőt, ahol játszódna a játék. Emiatt a tipikus sablonos sztorit hoznák össze.
Egy koncentrációs táborba (nagy valószínűséggel pont Auswitzbe) hurcolt zsidót alakítasz, aki egy Assassin segítségével megszökik a táborból, viszont a családja nem tud elszökni, így ők ott maradnak. A főhös bosszút forral, Assassin lesz és elkezdi a nácikat gyilkolni, végül pedig kiderülne nem is öngyilkos lett Hitler, hanem a főhösünk ölte meg. Ez elsőnek jó hangzik, de viszont nagyon sablonos lenne szerintem.
Meg nem tudom, hogy tudnál-e még rendesen Assassinkodni a játékba, hisz már bőven a gépfegyverek és puskák uralták a csatákat, így elég messziről is ki tudnak szedni.
Lehet, hogy nem lenne igazam és tényleg jó játék lenne, de az Ubisoft az utóbbi időben annyira jó játékokat nem tud már gyártani, hogy rendesen megtudják csinálni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!