Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Assassin's Creed végigjátszása?

Assassin's Creed végigjátszása?

Figyelt kérdés

A harmadik részt imádtam, de ma belekezdtem az elsőbe és szörnyen unalmas volt. Ölni is csak nagy szenvedések árán lehetett, a háttérben lévő zenétől pedig fejbe akartam magam lőni.

Nagy veszteség lenne,ha kihagynám, de a könyvet elolvasnám?

A második rész is hasonló? És a Brotherhood? És a Revelations? Vagy hagyjam a fenébe az első részeket és menjek a negyedikre?

Köszi a válaszokat. És SPOILERT KERÜLJÉTEK lécci.

2017. febr. 17. 23:42
 1/3 Aelyon ***** válasza:

Az első rész még elég kiforratlan.

Szerintem a 2 - Brotherhood - Revelations hármas nagy előrelépés a sorozatban, a történetük nagyon jó, teljes mértékben megéri játszani velük. A játékmenettel semmi baj nincsen, ne hagyd ki őket.

2017. febr. 18. 00:14
 2/3 anonim ***** válasza:

A könyv feldolgozza Altair történetét a Revelationsből is, szóval a könyvet csak egy bizonyos pontig érdemes elolvasni.

Az első rész egy lopakodós open world stealth szimulátor, amiben nem voltak még meg a mai legtöbb ilyen jellegű játékokban fellelhető "azt csinálok amit csak akarok" feeling, illetve missziók se nagyon voltak. Ott csak a sztori, a hangulat, és a gyilkosságok kivitelezése volt a lényeg. Ezekben viszont az összes többi rész alulmarad, és inkább a popcornt, és az akciót helyezik előtérben.

Már a 2. rész sokkal befogadhatóbb, akciódúsabb, "butább" kicsit (nagyon), de összképben szórakoztatóbb a játékmenet, és sokkal befogadhatóbb. Nem fog zargatni filozófiai kérdésekkel mint az első, inkább egy teljesen straightforward natúr sztorit kapunk, amit 12 óra dobozpakolás után nyugtatózva is megértünk. Szóval a Ubi kb. ebben az időben kezdte el degradálni az összes címét, de így lett belőle az a hatalmas cég, ami ma is. Az első rész miatt ne hagyd abba a sorozatot, sokaknak nem tetszik, valakinek lassú, valaki nem érti, de a többi teljesen más jellegű.

2017. febr. 18. 09:14
 3/3 Vandor95 válasza:

Szia.

Személy szerint a másodikkal kezdtem, de az első még így sem tetszett, szóval végig sem toltam. Az egész sorozat megvolt, és a kettes, valamint annak tartozékai talán a legnagyobb legendák. Nem csak én vagyok vele így (különböző forrásokból tudom). Szóval azokat ne hagyd ki :) de egy jó tipp bármelyik játék sorozatról: sorban érdemes játszani. Nem csak az időrendi elrendezés miatt, hanem a fejlesztések miatt is. Példának itt van a te véleményed az egyesről :DD

2017. febr. 18. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!