Hogy hívják a Guitar Hero játékokban azt, mikor mindent tökéletesen nyomsz le és nyektetsz, aztán "átvált minden kékre és villámlik"?
Figyelt kérdés
Egy ismerősöm szerelte a gitárt mert nem volt minden okés vele, most meg nem adja be ezt az effektet. Pedig 100%-on megcsináltam normál-hard zenéket, kizárólag az egyik zene leges legvégén adta be.. Hogy hívják ezt az effektet vagy mit? Ki akarom deríteni, hogy mi lehet a hiba...2017. ápr. 14. 10:57
2/2 anonim válasza:
A Star Powert akkor lehet aktiválni ha legalább minimumra feltöltöd a csíkját. Én gitárral játszottam, ott hirtelen fel kellett rántani a nyakát, kontrolleren nem emlékszem. Például a GH3ban [link] jobb oldalt a rock mérő felett gyulladtak ki lámpák ahogy egyre jobban zenéltél és töltötted az energiád. Amint bekékült már el lehetett lőni, de ha kivártad, hogy maximumig menjen akkor sokkal tovább tartott. Amikor a star power aktiválva van akkor minden pontod megduplázódik így a bal oldalon látható maximum (azt hiszem x4) fölé lehet menni ha nem hibázol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!