Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a jó a farming simulator...

Mi a jó a farming simulator játékokban?

Figyelt kérdés
Lehet hogy velem van a gond mert hogy a délalföldön nőttem fel és sokat dolgoztam földeken! De egyszerüen nem tudom megérteni hogy mi tetszik benne az embereknek!

2017. márc. 28. 08:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem, mint nagyvárosi gyereknek, kikapcsolódást jelent. Végre nem valami autós száguldozós lövöldözős hülyeség. Mint az én kicsi tanyám.☺
2017. márc. 28. 08:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Ne sértődjön meg senki! De ez tényleg panelpockoknak kitalált játék ami kifejezetten azoknak szól akik csirkét max a hűtőpultban látnak a tescoba! Unokaöcsém pesti ő imádja én Szegedi vagyok és én se értem hogy mi a jó benne!
2017. márc. 28. 09:11
 3/6 anonim válasza:
Pár éve imadtam a Farmeramat, de mára nincs időm rá
2017. márc. 28. 09:17
 4/6 anonim ***** válasza:

én a kamionszimulátorokat szeretem.

A mezőgazdaság sose volt az én világom, így semmilyen farmos játékot nem játszom, de sokan azt se értik, hogy mit szeretk pl az Euro Truck Simulatorban.

Mellette persze megy a GTA is, meg az NFS, de néha jó.

Mindezt csak akkor, ha van rá időm a kislányom nevelése és a melóm (taxi) mellett.

2017. márc. 28. 09:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Játéknak nem is nevezném, inkább "kikapcsolós" tevékenységnek. Én pl. zenét, podcastot úgy hallgatok, hogy közben a Car Mechanic Simulatort bütykölöm. Teljesen le tud nyugtatni.
2017. márc. 28. 10:38
 6/6 anonim ***** válasza:

Én pl kikapcsolódásra használtam régen az euro truck simulator 2-t.

Ez is pont ilyen. Leülsz, nyomod az előrét, valamit csinál a gép, de közben el lehet lazulni, nem kell feszengeni, idegeskedni. Szépen elmegy vele az idő, közben szólhat zene, nézhetsz filmet, segít kikapcsolni.

Pont erre jó.

2017. márc. 28. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!