Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Elmondanátok hogy milyen...

Elmondanátok hogy milyen lane-re kell menni a hősöknek LoL-ban?

Figyelt kérdés

Tehát a kategóriák: orgyilkos, harcos, mágus, tank, lövész, támogató.

a lane-k (ösvények): top, mid, bot.

Annyit tudok hogy a lövésznek bottomra kell menni, mágusnak legjobb a mid. A többi???

2017. ápr. 9. 23:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Azért ennyire ne határold be.Pl; "lövész" nem csak bot-on lehet.Mint ahogy mágus meg nem feltétlenül mid-en.
2017. ápr. 10. 08:00
 2/11 anonim ***** válasza:
Ennyire behatárolni nem lehet őket, sokszor feltünhetnek más lanen is. Pl.: vannak olyan tankok, amik Topra is jók, de szokták vinni őket supportnak is bot lanere. Tier listet nézegess, ott láthatod most melyik hős melyik lanera jó, stb.
2017. ápr. 10. 08:25
 3/11 A kérdező kommentje:
hiába mondjátok hogy a lövész mindenhova jó, ha nem bottomra megyek, egyből megy a hepaj meg a noobozás...
2017. ápr. 10. 15:25
 4/11 anonim válasza:
10%

Ez alatt nyilván nem azt értik a többiek, hogy mondjuk mehetsz nyugodtan egy Lucian junglet. Volt tavaly, hogy Ezreal és Kog'maw mid volt. Metától függ.

Egyébként a leggyakoribb az:

Top: tank, harcos, néha mágus

Jungle: tank, harcos, orrgyilkos, mágus ritkán

Mid: Mágus, orrgyilkos, előfordul a lövész is, mint ahogy már írtam

Bot: Ott már mióta játszok lövész és támogató van. Ez valószínűleg nem is fog megváltozni.

Hagyok itt egy tier list linket is, God tiert érdemes nézni. Azok a legerősebbek az adott frissítésben. Tier 1 is használható, viszont annál lejjebb ne menj!

[link]

2017. ápr. 11. 13:03
 5/11 anonim válasza:

Előző vagyok.

Kit érdekel ha megy a noobolás meg a hepaj?

Ha megnyeritek nem mind1? :D

Amíg nem rankedozol addig mondhatni teljesen mind1, hogy mit csinálsz.

Javaslom, hogy nézz profi játékosokat, sokat lehet tőlük tanulni.

Volt tavaly olyan, hogy Kha'zix adc-t pickeltem és 20/3/2-be lettem. Simán megnyertük. Ha noobolnak akkor megnyomod a TAB-ot és ott van a játékosok mellett egy mute gomb. Nyomj rá és ennyi.

Sok sikert!

2017. ápr. 11. 13:06
 6/11 anonim ***** válasza:

4#

Top-on is lehet lövész,lásd pl;Quinn,Graves,Vayne...de Graves dzsungelba is jó

2017. ápr. 11. 13:11
 7/11 anonim válasza:
Igaz, azt el is felejtettem. Köszi, hogy kiegészítettél :D
2017. ápr. 11. 17:24
 8/11 anonim ***** válasza:
Noobozni mindnekit leszoktak noobozni. Anno engemet is flamelt egyszer a midesünk, hogy miért Malphiteot pickeltem Topra, mikor vannak jobb hősök tőle, stb. 22/0/6-ban végeztem, 5x mentettem meg, lehoztam a saját lanemet könnyű szerrel, úgy, hogy közben folyamatosan gankeltem neki (nem gankeltem volna midre bedarálták volna azt a lanet), stb. Ahhoz, hogy lenooboznak szokj hozzá, még, ha jól játszol akkor is lesz olyan, aki lenooboz.
2017. ápr. 12. 08:09
 9/11 anonim ***** válasza:
Mostanság azért is kiírják hogy noob ha rekteli az enemyt szóval..
2017. ápr. 12. 15:10
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Szóval noobozás mindenképp van, bele kell törődni... :)

Még azt kérdezném, hogy hogyan alakult ki a top-mid-bot lanenél, hogy melyik hős megy oda? Mert ugye meg van határozva, hogy topra tank-harcos, midre mágus-assassin, bot-ra adc-support megy. Ez véletlenül lett igy, vagy van értelme ezeknek az elrendezéseknek? Mert mindhárom úton ugyanazok a minionok jönnek, tehát nem lehet mondani, hogy pl: top erősebb bottomnál...

2017. ápr. 12. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!