Elmondanátok hogy milyen lane-re kell menni a hősöknek LoL-ban?
Tehát a kategóriák: orgyilkos, harcos, mágus, tank, lövész, támogató.
a lane-k (ösvények): top, mid, bot.
Annyit tudok hogy a lövésznek bottomra kell menni, mágusnak legjobb a mid. A többi???
Ez alatt nyilván nem azt értik a többiek, hogy mondjuk mehetsz nyugodtan egy Lucian junglet. Volt tavaly, hogy Ezreal és Kog'maw mid volt. Metától függ.
Egyébként a leggyakoribb az:
Top: tank, harcos, néha mágus
Jungle: tank, harcos, orrgyilkos, mágus ritkán
Mid: Mágus, orrgyilkos, előfordul a lövész is, mint ahogy már írtam
Bot: Ott már mióta játszok lövész és támogató van. Ez valószínűleg nem is fog megváltozni.
Hagyok itt egy tier list linket is, God tiert érdemes nézni. Azok a legerősebbek az adott frissítésben. Tier 1 is használható, viszont annál lejjebb ne menj!
Előző vagyok.
Kit érdekel ha megy a noobolás meg a hepaj?
Ha megnyeritek nem mind1? :D
Amíg nem rankedozol addig mondhatni teljesen mind1, hogy mit csinálsz.
Javaslom, hogy nézz profi játékosokat, sokat lehet tőlük tanulni.
Volt tavaly olyan, hogy Kha'zix adc-t pickeltem és 20/3/2-be lettem. Simán megnyertük. Ha noobolnak akkor megnyomod a TAB-ot és ott van a játékosok mellett egy mute gomb. Nyomj rá és ennyi.
Sok sikert!
4#
Top-on is lehet lövész,lásd pl;Quinn,Graves,Vayne...de Graves dzsungelba is jó
Köszi a válaszokat! Szóval noobozás mindenképp van, bele kell törődni... :)
Még azt kérdezném, hogy hogyan alakult ki a top-mid-bot lanenél, hogy melyik hős megy oda? Mert ugye meg van határozva, hogy topra tank-harcos, midre mágus-assassin, bot-ra adc-support megy. Ez véletlenül lett igy, vagy van értelme ezeknek az elrendezéseknek? Mert mindhárom úton ugyanazok a minionok jönnek, tehát nem lehet mondani, hogy pl: top erősebb bottomnál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!