Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Elmondanátok miért jó játék a...

Elmondanátok miért jó játék a Wow, és a többi hasonló játék? Esetleg még azt is leírnátok hogy miért játszanak vele felnőttek?

Figyelt kérdés
Én is játszottam már vele,de nekem sose jött be,csak amikor kicsi voltam :D

#WoW #és barátai
2014. aug. 19. 21:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Kiszakadsz a mindennapokból,elfelejted a sok idegesítő dolgot. Én nem wowozok, de játszok a számítógépen és nagyon megnyugtató tud lenni az a napi 1-2óra. Minden gondomat elfelejtem ez idő alatt. Új embereket ismerek meg.
2014. aug. 19. 21:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Így igaz. Itt legalább kikapcsolódhat az ember. Én normális játékokban szeretek coop-zni haverral, mert headsettel elég jól össze tudunk fogni, így vittünk már végig jó pár játékot.
2014. aug. 19. 23:00
 3/5 A kérdező kommentje:
Nekem is jó néha kikapcsolódni codozni,heti 5-6 óra nekem elég is! De azt nem értem mi értelme a napi kockulásnak :D Aki wowozik,és szinte egésznap fentvan azt is kérdeztem,de ő nem tudott normális választ adni
2014. aug. 20. 08:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Szimplán szar az élete és nem hiszi el, hogy tud rajta változtatni.
2014. aug. 20. 09:13
 5/5 anonim válasza:

Nem feltétlenül wowozik nap mint nap az ember. Én például napi 2-3 órával beérem, de persze van, hogy több ideig játszok, van, hogy kevesebbig.

Azt hiszem a wow tényleg a kikapcsolódásban segít, és hogy elfelejtsd az életet pár órára. De ez nem feltétlenül gond. És még akár segít is, hiszen fejleszti az angol tudásodat!

De persze vannak olyan emberek, akik már túlmennek a határon, túl sokat játszanak, és közben elfelejtenek élni... én csak azt mondom: az ő életük, döntsék el ők, mit kezdenek vele.

És nem csak gyerekek wowoznak/wowozhatnak, a felnőttek is. Sőt, inkább nekik is szól a játék szerintem. A gyerekek, a tizenéves korosztály sajnos nagyon be tud kockulni, és tanulás helyett is inkább a gépen játszanak. A felnőtteknek ezzel szemben több szabadidejük van, hiszen ha hazajönnek, akkor nincsen más dolguk (kivéve a házimunka, de azt is el lehet intézni, ha csak napi 2-3 órát játszunk).

Azt mondom, odafigyelve kell játszani, mert mindig áteshetünk a ló másik oldalára, és mi is beleeshetünk abba a hibába, hogy túl sokat foglalkozunk a játékkal, és magunkkal (és a családunkkal, ismerőseinkkel) szinte semmit.

2014. aug. 22. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!