Minecraft: Elmondanátok ez mi?
Figyelt kérdés
Megyek fát szedni,és ahol eddig volt fa ott most vörös homok és égetett színes agyag!!!!Beljebb megyek,és találok egy táblát és egy ládát!A táblán ez állt:"Add meg magad mert hívatlanul be jöttél herobrine területére és házat emeltél oda."A ládában egy könyv volt amiben ez állt:"Vigyázz,néz fel az égre!"Felnéztem és láva borította el az arcom!Ez mi akkar lenni?Ki ez a herobrine?2014. máj. 18. 12:27
1/10 anonim válasza:
Ezek aztán az élet izgalmai pixelek közt élve...
2/10 A kérdező kommentje:
Az...Az. De szeretném egy kicsit nyersebben tudni a kérdésemre a választ! :D
2014. máj. 19. 11:08
3/10 anonim válasza:
Azt, hogy Herobrine egy hatéves elsős, a teljes neve Herobrine Géza. Géza nem tudja, hogy a neveket nagy betűvel írják és a vessző után szóközt tesznek. Szóval Isten azt akarja, hogy legyél nyelvtan tanár, aki megtanítja Herobrine Gézának az élet nagy dolgait.
Sok sikert kíván a feladathoz: Jézus
4/10 anonim válasza:
Szép kis kamútörténet ijeszketed itt a jónépet...
De csak hogy ne mondhasd hogy nem válaszoltam a kérdésedre itt van ez:
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget,de nekem nincs egy modom se!Mármint nem rakok be és nem is csinálok!Lehet,hogy valami vírus?
2014. okt. 15. 16:22
6/10 Jófej:D válasza:
Jó tudni hogy herobrine már magyarul is tud :D
7/10 A kérdező kommentje:
Most mit csináljak? Ha nem a kérdésemre válaszoltok egyáltalán minek vagytok fent ezen a weboldalon?Menjetek facebook-zni,vagy mit tudom én!De ha már mégis ezen a weboldalon kötötettek ki,akkor már(pls!)a kérdésemre válaszoljatok!És ne mondjátok,hogy nincs herobrine,mert láttam!!!!!És se nem lanra nem volt megnyitva,se szerver nem volt,se nem modolt kliens! :/
2014. nov. 27. 10:00
8/10 Jófej:D válasza:
De mindenki tudja hogy csak kitaláltad. Így elég nehéz rá válaszolni.
9/10 A kérdező kommentje:
Eskü nem kamuzok!!!!
2014. nov. 27. 19:36
10/10 anonim válasza:
Kamuzol Nem vagy normális..
És gondolom ha megkérdezem hogy képet tudsz-e mutatni.. akkor a válasz az hogy nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!