BrekiX kérdése:
Life is Strange 2. season mikor lesz? Lesz egyáltalán?
Figyelt kérdés
Úgy volt,hogy januárban már lesznek hírek a Life is Strange 2.részéről. (Nem az epizódra gondolok)
Lehet,hogy csak én vagyok ilyen béna,hogy nem találom,tehát tudtok küldeni linket,vagy infókat arról,hogy mikorra várható a 2-es? November óta várom
2017. ápr. 1. 20:03
1/5 anonim válasza:
Sose olvastam második részről, hol láttad?
Meg amúgyse tudok ennek folytatást elképzelni, de ha találsz róla infót, kérlek oszd meg velem is :)
2/5 A kérdező kommentje:
2017. ápr. 10. 12:30
3/5 A kérdező kommentje:
2017. ápr. 10. 12:30
4/5 anonim válasza:
Kicsit későn válaszolok igaz, de ha jól tudom, a héten vagy a hétvégén (ezt éppen szerdán írom) lett bejelentve, hogy biztosan lesz. Viszont nem egyik napról a másikra készül el, így még valószínűleg várni kell rá, sokat. De én nagyon imádtam az 1. részét, nagyon várom a 2. évadot :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Igen,én is láttam a bejelentést mondjuk már januárra ígérték.. De legalább lesz :)
2017. jún. 3. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!