Milyen az a "kék bálna"?
Figyelt kérdés
Sokat hallottam róla. Ha valaki leírná kicsit részletesen vagy linket küldenétek valami cikkről azt nagyon megköszönném!!❤2017. márc. 27. 20:23
11/18 anonim válasza:
Nekem 2 barátom regisztrálni akar!!!Hogy akadájozzam meg??
12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Mond meg nekik hogy szép az élet és ne csinálják!
Stay alive, stay alive for me❤
2017. ápr. 4. 18:42
14/18 A kérdező kommentje:
NE JÁTSZ VELE!
Szeretünk💗
2017. ápr. 7. 17:31
15/18 anonim válasza:
Valaki tudna letöltés linket küldeni az alkalmazásról?
16/18 anonim válasza:
Régi a kérdés de mindenki figyelmébe ajánlanám hogy nem kell valakit piszkálni mert valaki pont így reagál az okkal történik amúgy mindenki figyelmébe ajánlanám.Nézze meg mindenki a benx a robbanékony tinédzser eden lake a másik én a bosszúvágy filmeket meg az osztály című 2007-es észt film drámát végre valahára rájövünk arra hogy miért történnek ilyen esetek.
17/18 anonim válasza:
Az egyik gyereknek még régebben s
A suliban vilt egy bálna tetiválása(filccel rajzolta) aztán a haverjának sugótt valamit és azt mkndta a heverja:jaj andris,ne ez komoly?! Szal szeritem ő is játszik,mert az anyjáról lopott pénzt és úgy vett a boltba dolgokat,nem tudom ez bent van e de mar nem nagyon beszélnek röla,szerintem azt akart játszani
18/18 anonim válasza:
Egy játék ami szomorúvá teszi a gyerekeket azt hiszem 50 kérés van
Amit meg kell tenned(baratom csinálta,azt hiszem) és az utsó kérés higy öld meg magad ,meg olyan is van higy lopj (barátom meg is tette)Tetoválj magadra egy bálnát(megtette,de csak filccel)szóval ilyenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!