Melyik ez a sorozat?
Figyelt kérdés
Volt egy mese, ami úgy kezdődött, h egy kisfiút kimentettek valamilyen kapszulából, ami valamilyen hajóról jött, asszem. És mindegyik részben valamilyen kőtáblákat kellett megszereznie, amit valamilyen mester mosdott neki, és azt hiszem volt vele egy lány is. És ha segít egy részre emlékszem, de abból is csak annyira, hogy a mester vagy nem tudom ki mondta, hogy hozza vissza a drágaságát, és egy barlangban voltak, és a srác talált egy fekete hajú szép lányt és azt hitte, h ő a nemtudomki drágasága, és aztán Kiderült egy ilyen kőtábla a drágasága, és az egészből a féltékenység volt a tanulság vagy nem tudom, de erre emlékszem.2016. okt. 4. 17:32
1/5 A kérdező kommentje:
Ja és egy bálnára emlékszem még, aki segítette a fiút
2016. okt. 4. 17:34
2/5 PicúrHógolyó válasza:
:) Erre én is emlékszem! :D
Azt hiszem "Mobidic" volt a címe, ha arra gondolsz, amelyikre én. Az elveszett világot, Atlantisz-t keresték, agy alami hasonló, azt hiszem.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem tálálom így, esetleg más tipp?
2016. nov. 15. 21:05
4/5 PicúrHógolyó válasza:
5/5 A kérdező kommentje:
köszi, és nem tudod, hogy hol lehet esetleg megnézni?
2016. nov. 29. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!