Herobrine? nézd meg
játszottunk a mincraftal pe a barátainkal és egyszer csak el tp-ünk egy
blockba majd egy 6,6,6 kordinátás hejre aztán egy 66,66,66 os hejre majd 666,666,666ra és mikor megnéztem a menüben az embereket egy 5.ember neve egy pillanatra bevillant
alphaban játszottunk de a beta alvilági zenéje ment dolgok tüntek el pl kard arany dia.Mi lehettett ez????
ma is játszottunk és egyszer csak az üzenő falra az volt ki irva hogy Herobrine kill tomitomi
valamint azt is irt hogy figyellek!
de nem a barátaim voltk mert ők is nálunk voltak!
Herobrine max moddal rakható be a játékba, mivel ez egy pisiseknek kitalált mítosz, bár ha értenél minimálisan is a programozáshoz és megnézted volna már az MC programkódját tudhatnád hogy nincs benne.
Kapásból ott van 1 rakat irányító plugin, amivel ilyeneket meg lehet csinálni, minthogy név változtatás, parancsok beadása és lehetne sorolni.
Lehet, hogy valamelyikőtöknek van valami botoló alkalmazása, amiről ti nem tudtok. :D
Nincs herobrine a minecraftban. Az csak kitalált.
IGEN erre is gondoltam de amikor egyedül játszott a nővérem én figyeltem ahogy játszott és akkor is kiírta a játék hogy
[Herobrine]:Figyellek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!