Miért van ez (lécci nézd)?
reggel bekapcsolo a gépet minden bejön a háttérkép kimegyek a konyhába fél perc se tellik el jövök vissza hát nagy sötétség a monitoron!A gép zúg meg minden de hiába kapcsoltam ki meg vissza semmi ! a zsinorokat már hússzor megnéztem minden be van dugva és rendesen ! de a monitoron állítottam a fényerőt hátha elnyomta valaki, az nagyon halványan látszik,mindent a monitoron automatára állitiottam !meg az mindig fölügrig amikor bekapcsolom hogy új hardver mert a blouthutot próbáltuk fel telepíten de nem ment és az is halványan láccik!
a válaszokat előre is köszi!
u.i a suliból írok
Először is zárd ki azt mi a hibás.Próbáld ki másik monitorral, ha működik akkor a monitor kakilt be.
Ha nem megy akkor valószínűleg az új program telepítésekor valami elszállt a vezérlőprogramokban(ütközés lépett fel vagy véletlen töröltél valamit).
De az jó kérdés hogy ha így van akkor hogy telepíted újra a rendszert mivel semmit nem látsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!